Radulović: Demonstranti se ne smeju deliti

Ostavite komentar


  1. Vreme je da se urazumi Srpski narod,samo slogom i jedinstvom mozemo prebroditi sve nevolje ukljucujuci i ovu bitku sa virusom koja je trenutno centralni problem,ljudski zivoti nemaju cenu niti je bilo sta od njih bitnije,bice vremena za sve ostale politicke teme i probleme budimo odgovorni i stavimo akcenat na cuvanje zivota,kako sopstvenih tako i nasih najmilijih !

    1. Sta hoce ovaj lik jel normalan, sad se sa skupstine prebacivaju kod suda. Korona hara srbijom on poziva pristalice da izadju na ulicu. Sreca malo ih ima. Kako ih nije sramota, svaki danom sve vise obolelih.

    2. Nije virus centralni Problem!
      Vi i drugi koji su tako naivni i politički neobrazovani vi ste problem. Vi koji vređate i bijete ljude koji drugačije misle vi ste problem. Vučić koji je Bez srama pokrao izbore – vi ste problem.
      Premijerka koja „okreće“ kako joj odgovara ona je problem.
      Kon i Kisić i Batinaš Rebić su takođe ogromna problem.
      ONI KOJI SU PROBLEME PROIZVELI – uzročnici problema – nemogu da tešavaju probleme!

      Ne može lopov da vodi postupak poziv sebe samog!

    3. Kad je imao priliku, Radule je tamburao gitaru, i jeo burek u skupštinskoj klupi, pa malo bojkotovao, malo trabunjao u skupštinskom holu, urlao na novinare… e, sad kad nema mandata, nema plate za nerad, nego će morati da se oznoji malo, e ajde sad da se bunimo malo… Ne ide to tako Radule.

  2. od samog pocetka su demonstranti podeljeni i neopredeljeni, postoje neki levicari i desnicari, pa su se medjusobno tukli jer se ne slazu u odlukama

  3. Radule da stane na celo protesta. Jedini politicar u zemlji koji ima artikulisane zahteve, koji ima razuman program (dprovodljiv, bez sarenih laza i izmisljotina). Ako ne bude radio kako kaze, pa i njega menjamo, i svakog posle. Vlast mora da shvati da je promenljiva, da mora da snosi krivicnu i svaku drugu odgovornost ako ne radi po zakonu. Tek kada vlast bude kontrolisana od strane institucija, a ne obrnuto, ovde ce biti bolje. Nije ovde narod los, isti ovaj narod ode u Nemacku pa zivi normalno i postuje sistem, kada sistema ima. Mi nemamo nikakav sistem, nikakav dogovor, mi dozvoljavamo jednom coveku da preuzme kompletnu vlast i cutimo jer nam.je zaposlio sina, brata, cerku, za 30.000 dinara. Prodajemo se za sitnu lovu moji Srbi. Drzava nam se rasprala. Najgori je pokrali i opustosili. Ljudi nam odlaze. Poslusajte ovog coveka, dajte mu sansu, pa ako ne valja menjacemo ga. On ce nadam se sici sa vlasti tako sto ce pruziti ruku nasledniku, a ne da je brani pokradenim izborima, huliganskom policijom i suzavcima.

    Razmislite kakvo okruzenje smo pruzili nasoj deci. Sta im ostavljamo u amanet. Puste i raspale bolnice, skole… Da ne nabrajam. Osvestite se ljudi.

    1. Ovaj tvoj ni 3% cenzusa nije mogao da predje,zamisli da je ostao cenzus na 5%.A kad je toliko posten zasto ne ode u ameriku???

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.