Raguš: SNS je najutemeljenija stranka i imaće temeljan odgovor opoziciji 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Marina Raguš, zamenica šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke, tokom rasprave o o Kosovu u Narodnoj skuštini, rekla je da je srpski narod na KiM podneo veliki teret i da je najstrašnije napadnut na najveće verske praznike.

Komentarišući optužbe opzicije da je Vučić izdajnik, rekla je da je on kriv zato što je hteo da zaštiti Srbe na Kosovu. Da je uveo sankcije Rusiji bio bi heroj.

Kako je rekla Aleksandar Vučić je kriv zato što je se na svakom mestu i u svakom momentu borio za prava ne samo naroda na KiM, već svih građana Srbije.Navela je da opzicija iščekuje njegovu tačku pucanja.

„Moram da vas razočaram, ne postoji tačka pucanja, na bilo koji pritisak. Ali ono što je mene iznenadilo od vas je da ne shvatate važnost ovog pitanja. Vučiću je ovo poslednji mandat, mislite da je SNS-u teško da bude opozicija. Pa jedva čekam. Jedva čekam da vidim koja su to vaša rešenja. Ali morate da znate da je ovo stranka koja ima najveće utemeljenje u narodu i šta gd budete pokušli umaćete utemeljen odgovor – rekla je Raguš.

Poručila je opoziciji da treba da ih je sramora zbog jučerašnjeih dešavanja zbog kjih su svi likovali.

„Vama su važni samo politički problemi. A vi građani sa Kosova i Metohije gledajte i pričajte budućim pokolenjima ko je kakav bio u Sklupštini“, napomenula je Raguš osvrćući se na jučerašnji skandal u Skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari