Rakić: Atlagić je vratio Skupštinu u radikalsko doba

Ostavite komentar


    1. Nesrećni čoveče, kakav je to komentar? Izvinite što nismo sve lepe po vašem kriterijmu…

  1. Sta ces, narod je oduvek cenio laz i lazove jer lepse je cuti slatku laz nego gorku istinu.

    1. „Naj pismeniji“ čovek Zoran koji sebi dopušta da komentariše nečiji izgled… Neka ste vi lepi i spolja i iznutra, a za nas ćemo lako.

      1. Pa šta je loše u tome što sam rekao da je naj lepša?Meni je naj lepša.I ko ste to VI a ko smo to MI?Ne razumem vas.

  2. A šta je to g Atlagić rekso da bi se dizala tolika nepotrebna halabuka? Veoma cenim gđu Seku kao glumicu, ali ova izjava o patriotizmu joj nije trebala. Sarma može da bude i tu i tamo gdje misliš da ti je dobro ili bolje, ali otadžbina je ta koja te uvijek bezuslovno prima kad poželiš da se vratiš ili kada te od tamo gdje ti je bolje izbace radi korone ili nekog drugog razloga. Ovo što je kazala Seka je ružna simplifikacija jednog dubokog ljudskog osećanja.

    1. Osim što je još jednom dokazao svoju glupost, podaništvo, inteligenciju na nivou kišne gliste i sve resto „što ide uz presto“ njegovog nekrunisanog Kralja, izvesni prof Atlagić je izneverio svoju „otadžbinu“ tj Benkovac, gde je kao pravi patriota trebalo i da ostane.Sa sve sarmama ili uz neka jela koja mu baba spremala.

  3. Ови лепотани и мушкарчине који се јављају и коментаришу изглед госпође Ракић треба да се запитају како би се осећали да неко други на сличан начин коментарише изглед њихових мајки, сестара, супруга… Срам вас било нељуди.

  4. Sada se vidi opravdanost bojkota lažnih izbora od strane DS-a i drugih opozicionih stranaka, jer poštenim osobama nije mesto u radikalskoj krčmi.

  5. Srbija je to sebi dozvolila,da neki polupismeni dodjoš preteruje Srbe u ovom slučaju u parlamentu se širi mržnja i proliva zla krv.Jezik nije naučio države koja ga je primila,teško i netačno čita,Uspešno bruka ovaj Narod,postali smo sprdnja za okruženje ovako prizemnim pojavama koje su ustvari suština parlamenta da liči na zadrugu,parove,kursadžije….

  6. „Atlagic je vratio Srbiju u radikalsko doba“? Ne, Boris Tadic je vratio stvaranjem SNS, a prethodno je oziveo SPS. I sve to prica osoba koja je vikala na Vidu Ognjenovic!!?? Gde ste bili licemeri da zastitite Vidu od ove demokratske radikalke? Licemeri. Sram te bilo, Rakicka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.