Rakić: Oni koji pišu pisma možda ostave narod

Predsednik Srbije održao maratonski sastanak sa predstavnicima Srpske liste, bio i Milan Radoičić

Ostavite komentar


  1. Bilo bi interesantno utvrditi, koji politicari imaju dvojno drzavljanstvo. Ja verujem veliki broj. Postavlja se pitanje, kojoj su drzavi lojalni?Sto se tice potrazivanja SPC od 650.000 evra treba naglasiti, da su trazili da im se plati koristenje njihove imovine .

    1. Sta dvojno, ima ih koji su imali samo drzavljanstvo Rusije, a drzavljanstvo Srbije dobili naknadno. O prekodrinskim Sandi, Radeti i Seselju necu ni da pricam.
      Sto se imovine tice – sto pa meni neko ne plati koriscenje moje nacionalizovane imovine? U Srbiji, drzavljaninu Srbije od drugih Srba? Kako to tumacis?

      1. Pa tumacim jednostavno;, za vreme Jugoslavije je postojalo samo jugoslovensko drzavljanstvo.Kada je od jedne drzave nastalo 6 , nije se smelo dozvoliti da neko iz druge drzave vrsi bilo kakvu politicku funkciju a da je pored srpskog zadrzao i drzavljanstvo novonastalih drzava.O onim koji imaju nemacko, francusko, americko , britansko da i ne pricam, primer Djelic, Kolesar.Sto se tice imovine, to su ti oteli oni tada, a ovi danasnji nece da vrate , tvoju imovinu prodaju strancima.

  2. Nije ničije da uzima u ruke sudbinu drugih ljudi i treba biti osetljiv na njihove potrebe. Uradiće se ono što je najbolje za njih to je jedino važno. Nije realno imati prevelika očekivanja.

  3. Nerealno je očekivati da ovaj problem rešimo bez gubitaka. Kompromisom može se doći do rešenja. Ako svi tvrdimo da je KiM apsolutno naše, zašto ga nismo branili svi kada je za to bilo vreme?

    1. Izdajnici!
      Najveci koji su ovom zemljom hodali!
      Da vas neko sve tako djuture vrati u 15.vek,svi bi u Islam presli za kilo loja!
      Bedo ljudska!

  4. Kako su ovi iz srpske liste mogli da udju u parlament i vladu Kosova bez njihovih Lk? Bando lazovska.

  5. Opasno je da jedan čovek odlučuje o pitanju Kosova, to je suludo, taj čovek odlučuje o svemu u zemlji, oduzima penzije, sada određuje visinu penzija i o svemu drugom…. glumi najpametnijeg građanina što je suludo, a državna administracija stalno buja a nema nikakvr obaveze da radi svoj posao… ovom apsolutizmu mora doči kraj, čovek čitao crtane romane pa se previše zaneo……

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.