Rama završio sastanke sa liderima stranaka i institucija, obratiće se na konferenciji za medije

Ostavite komentar


  1. Još jedan toboži Vučićev „prijatelj“ koji mu je -kao i mnogi drugi- okrenuo leđa. To je i normalno, Tači mu je draži nego Vučić ali nikada nisam mogao da shvatim to Vučićevo svojatanje prijateljstava -od Blera, preko Šredera, Makroa, Guzenbauera, Kolinde i mnogih drugih pa do ovog kriminalca iz Albanije! Bar ga tako titulišuj neki nemački print i TV mediji. Hoće li se sada AV intenzivnije okrenuti „prijateljstvu“ Mila Đukanovića? Verovatno jer su po diktatorskim ponašanjima veoma bliski, kao da su braća!

  2. Da li ce evropski zvanicnici reagovati na Ramino velicanje zlocinaca, i negiranje zlocina kao i na primitivnu, sovinisticku retoriku koju rasipa? Bice da nece i da ce se praviti blesavi, kao i do sada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.