Različito o govornicima i bacanju jaja na RTS

Vidljivo neslaganje između građanskih predvodnika protesta i političkih lidera

Ostavite komentar


  1. muka od već viđenih političara, a ne vare ni aktuelne vlastodršce i istrošeni političari bi morali to shvate i prihvate i zbrinu se u privatnom sektoru, a ne da se šunjkaju i grabe još jednu priliku da bi nam još jednom dokazali koliko nisu spremni da rade u našem interesu. Štetočine mogu da se dosete da je dobro gađati RTS jajima, ali čišćenje zgrade ide na naš račun, a oni to zaboravljaju i to je još jedan razlog zbog koga je požoljno da se istrošeni i dobro poznati političari povuku. Niko od njih pre dvehiljadite nije sedeo ni u jednoj funkcionerskoj fotelji, pa im nije smetalo da zasednu u njih i pokažu kakvi su. Tada ih nije žuljalo njihovo neiskustvo, a sada ih žulja neiskustvo glumaca. Pored glumaca imamo uspešne lokalne pokrete, poput pokreta ORSP, tu je kraljevački Lokalni front, niška grupa građana Ne damo niški aerodrom…vreme je za nove ljude, a Sandra i slični neka potraže novo radno mesto. Jeste napad na Borka Stefanovića bio inicijalna kapisla, ali to ne znači da bilo ko od šetača želi da ponovo ustoliči one koji ništa nisu radili u našu korist.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.