Razočaranih birača malo, funkcioneri će biti namireni

Ima li nezadovoljnih naprednjaka i patriota posle najave ujedinjenja SNS i SPAS

Ostavite komentar


  1. E moj Šapiću. Uhvatio se za slamku koja će te koštati učešća u politici posle Vučićevog pada.

    1. Sta ga briga za posle koje kakve lustracije i gluposti kada je milioner.

  2. Gangula je dobio NBG, zato sto smo mi, iz opozicije, glasali za njegao kao za jedinog koji nije uz SPS, a realnih glasaca SPAS-a je saka jada.. Gangula ce da dozivi otreznjenje na sledecim izborima!

    1. Možete samo da ga vredjate, a šišaće vas na nularicu na izborima taj „Gangula“ kad god mu se prohte.

  3. Sapicu al me razocara,sta ti ovo treba.Procice ces ko Comicka.Sad si pokazao da brines samo o svom ……Moraces da pijes hericijum ekstrat ili ti lavlju grivu da prevaris poraz.Razocarani glasac.

  4. Nisam iznenađen.Pre poslednjih izbora učlanio sam se u spas i prisustvovao sam sastancima gradskog odbora.Nije me začudila gomila preletača ali kad sam na par sastanaka spoznao kakav je čovek njegov glavni operativac e tad sam sebi rekao,ako mu je prvi čovek takav verovatno ni predsednik stranke nije bolji.Bio sam u pravu,što se sad i potvrdilo..

  5. Овим потезом Шапић ће углавном изгубити умерено десно бирачко тело тј. Ти гласачи на неким будућим изборима гласаће углавном за коалицију ДСС -ПОКС или за Радуловић Еве суверенисти.

  6. Mnogo mi je žao onih dobrih ljudi koji su glasali za tebe. Gotovo sam siguran da će te svi kazniti uskoro na izborima. Putuj…

  7. Prateci u bedi evo 30 godina ko su nam politicari,koji su dosli do resenja kako da u toj bransi docakaju penzije uz dobro ekonomsko obezbedjenje.Njihova taktika proizilazi iz svakodnevnog sukobljavanja jer su uvideli da ih narod u tome podrzava.Vlast.i opozicija ce se smenjivati ali nikad nece biti procesuirani oni koji su optuzivani u ovih 30 god.Zato predlazem da zakon zabrani bavljenje politikom na svim nivoima gradjanima koji su 1990 god bili punoletni.Imamo generaciju do 30 god.koji su sposobni da se bore za nove generacije koje ce ostati u Srbiji normalnoj demokratskoj drzavi.

  8. Jedna drzava, jedna partija, jedan narod. Srbija na svilenom putu kineskog politickog sistema represije……I posle Tita,Tito.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.