Razrešena tri člana Pregovaračkog tima za pristupanje EU

Ostavite komentar


  1. Sreća,, pa je ostao,,neukaljan,, ,,ugled,, jedne,,čuvene,,glavne urednice,,Velike Srbije PA JE,,spontano,RADOM I TRUDOM,,, ona Ostala,,K,O,STUB,, da,NAS,,PRIDRUŽI,, EU I CIVILIZACIJI,,TEK,PETIPO GODINA ZAREDOM,MADA JOJ,,ZALAGANJA,, ZANOSE,NA ISTOČNO AZIJSKU STRANU,K,O REPERI,,ZA,,NapreDno,,liderstvo,,…

  2. "cistka" se nastavlja !! Turbo-radikali (SNS) su dosledni ! Ko nije "nas" taj je protiv nas !! Al““ doci ce i njima kraj,samo je pitanje ko ce da "ugasi svetlo" !!??

  3. A kada, i ako ikada bude naučila da radi svoj posao, oteraće i Tanju Miščević uz koju se šlepala.

  4. Hajde sve da razumem za Stojiljkovica , covek rekao na par mesta svoje misljenje, pa … al sto Krulja, Krulj toliko hvali vlast i "uspehe reformi" da je postalo neukusno i nepristojno slusati..I ode….Zasto?

  5. Sta bre ne treba da se menja!? Sve treba menjati! Vucic je Bog!!! I ovu Jadranku treba promeniti. Mirise mi na demokrate. Svako ko kaze da nas veliki Vodja nije u pravu treba da bude obrisan! On sve zna! Ja cu uvek glasati za njega. Cak i kada on ne bude na listi. Kada odem u penziju i kada mi dusa bude izlazila na nos. Vucic i samo Vucic!! Makar morao da zivim u pecini i jedem korenje… uvek ce Vodja biti u mojim mislima i mom srcu. Neka mi kazu da sam kreten… i na to pristajem. Samo da nas Vule vlada zauvek. Glasacu i protiv zdravog razuma… i protiv morala i postenja… i protiv svoje dece… samo da On bude najveci… najpametniji… A i sta ce nam pamet!? On misli za nas.

  6. Ali je zato Tanja Miscevic vecna i pravoverna. Verna.je bila Labusu i G17, pa je Sutanovcu bila zamenik ministra odbrane, a sad samo otvara poglavlja, samo prsti. Jos 2, jos 3, do kraja ove godine,naredne. Napredujemo ka EU kao Turska

  7. JAO MAJKO DALI CE OVA SORAVA JEDNOM BITI SMENJENA PA SRAM TE BILO KO SI TI TOLIKE GODINE SE GREBES ZA DEBELE PARE PO BRISELU JEBOTE BRISEL I EVROPA PA ZNAS DA MORATE REFERENDUM DA RASPISETE KAD TAD I DA CE NAROD GLASATI PROTIV ULASKA U EU.I ONDA TVOJ RAD JE POPISAN A PARE SI UZELA.NAROD SE OSECA SIGURAN SAMO UZ RUSE I KINU

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.