Reakcije opozicije na protestnu šetnju mladih naprednjaka u Novom Sadu

SNS “uzvraća udarac” Limancima, tvrde opozicione stranke i udruženja

Ostavite komentar


  1. Ko može da voli nekoga ko je 30 god u vlasti?!Da je to normalno sve zemlje EU bi imali nekog takvog ali kod njih toga ni približno nema.Budjenje.

  2. Tu nije kraj. Sada su na Limanu, u stambenoj zoni, napravili binu i muzika ide neprekidno. Jačina takva da se stakla tresu. Policija neće da reaguje, a deca ne idu u škole, jer im zabave traju i iza ponoći. Strašno. Umorni smo, zastrašeni, omalovaženi. Molim vas, pišite o tome. Dođite, snimite, uverite se šta nam rade.

  3. Gradjani limana treba da budu srecni, sto je sns delio pare deci. A slogan ,,predaja nije opcija,, je sasvim ok. Sasvim je ok i to sto farbaju zgrade,moleri su jako trazeni i dobro placena radna snaga kako u Srbiji tako i u inostranstvu .Bilo bi dobro da gos. Milos Vucevic napravi neki plan farbanja Novog Sada da se deca zauce farbanjem dok imamo sponzore. A predaja bez cilja je isto kao pasionarno setanje.

  4. seća li se neko „lupanja u šerpe“ za „našu opoziciju“ koji kad postaše vlast pokradoše sve što su mogli pa su sada ponovo „poštena opozicija“ al isam ona medijima koje plaćaju tajkuni koji su se obogatili za vreme „naše opozicije“ od 2000-2012

  5. 1. Gradjani nisu lupali u serpe da podrze opoziciju.
    2. Gradjani su lupali u serpe da daju do znanje vlastima da im je dosta njih.
    3. Ova vlast ce isto sici kao i ona prethodna.
    4. Ona koja dodje, ce se isto ovako ponasatio kao i ova sadasnja, ako ne i gore.
    Tako da, o cemu vi svi pisete? Ko ste pa vi medije? Pa promene nema ni sa nama sto sedimo i kuckamo ove glupe komentare, kao da su to bitni tekstovi nekome. Kao sto ni ovo silno izvestavanje koje je vec preslo u silovanje naroda. Sa jedne strane nas siluju vlasti a sa druge novinari.
    Ovo ce sve puci, mnogo brze nego sto mozete zamisliti.
    A onda? Onda ce biti, use i u svoje kljuse…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.