Istraživanje Crte: Opozicija 41 odsto, Vučićeva koalicija 49 odsto

Ostavite komentar


  1. Ljudi pricajte sa manje informisanim prijateljima, rodjacima i komsijama. Vreme je da ovo zlo posaljemo na djubriste istorije gde im je i mesto.

  2. Valjda CE usijane glave u opozicij(gradjanskoj)konacno shvatiti da narod hoce JEDNU KOLONU,ili rade protiv bolje naroda.

  3. Samo da se pameti dozovu ovi sto govore da nezlaze jer nemaju za koga i ovi odlaze u istoriju svi zajedno.

  4. Moguće je to, ali samo ako se usvoje izborni zahtevi opozicije da jedan opozicioni vredi k’o dva pro-vladina glasa.

  5. Prioritet opoziciji i listi desnici i listi Srbije protiv nasilja- ,,evropskiput“I listamaopozicije koje nisu ni u desnici ni u srbiji protiv nasilja mora biti jedna parola ,, IDEMO NA IZBORE DA OBEZBEDIMO IZBORE“
    Da obezbedimo fer i postene izbore za Srbiju. Samo u postenim i fer izborima moze se cuti ponuda Srbiji od politicki stranaka. tad nece biti vazno dali se ide u jednoj dve ili tri kolone .Tad ce gradjani saznati ko sta nudi koji je za gradjane program prihvatljiv. Fer i postenim izborima ocistila bi se politicka scena Srbije.
    Prioritet promena sistema,oslobadjane institucija,sloboda govora
    Opozicija i nesamo opozicija vec i misleci politicki neorganizovan narod ima resenje srpski problema ali njihov program i njihov glas nemoze da dopre do gradjana zarobljene su institucije drzave , mediji su pogaseni su za njh, strho vlada partokratije na vlasti. Resenje za Kosovo postoji . Koje je resenje ? Resenje je u pregovorima za resenje a ne u pregovorima koji vode ka neresavanju tog goruceg pitanja za Srbiju.
    Resenje zasiromastvo u Srbiji postoji, Resenje za odnosesa svetom postoji, Resenje sa susedima postoji, Resenje za resavanje nacionalnog pitanja srpskog naroda postoji, ono je danas kao bujica koja se izlila,vratila u korito i ostavila mulj-treba ga cistiti itd,itd.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.