Reljić: Pregovore vratiti u UN

Ostavite komentar


  1. Pa naravno da je sve što radi predsednik Srbije očigledno predavanje Kosova, stoje protivno i međunarodnom pravu i Rezoluciji Ujedinjenih nacija (UN) 1244 i Ustavu Srbije. Svi to znaju samo Ustavni sud RS sa poltronima ne zna.
    Rec razgranicenje u sebi sadrzi rec GRANICA sto objasnjava sustinu vuciceve izdajnicke i anti-srpske politike. Zato naravno da njemu smetaju Srbi, on radi za zapad koji ga je doveo na celo Srbije a ne narod.

  2. FoNet je ozbiljna agencija.
    Šta joj treba „mišljenje“ čoveka koji bi se i sam postideo da sluša samog sebe?

    1. Gdin Reljić je neobjrktivan i naklonjen isključivo ruskoj strani (ok,njegovo pravo) te sve ostale posmatra kao neprijatelje.
      Samim tim ne mogu njegovo mišljenje da naročito cenim.
      STOP hejteri, nisam ni BOT a pogotovo poštovalac lika i dela AV.
      Ovo je isključivo moj lično stav i nemam nameru da polemišem na temu proetcontra ni vlasti ni SZS.
      Zajvaljujem…

      1. Сендвич за Блуберија. А, може и 2000 ако се Палма отвори за коалиционог партнера.

      2. Mnogo ti znas o Slobodanu Reljicu. Otimaju ti deo sopstvene zemlje ispred nosa i tebi smeta Slobodan Reljic.Nema tebi pomoci.

        1. Ne otima se to sada,nego je Kosovo oteto/izgubljeno(potpuno istovetno kao što je bilo vraćeno Srbiji u Balkanskim ratoviama,tj.ratom) još pre dvadeset godina i to onda kada su Slobini generali ušli u onaj šator u Kumanovu gde potpisaše kapitulaciju.
          Ko to ne vidi(svi ti Reljići i gomila virtuelnih „patriota),je slep kod očiju i samo još više izluđuje ovaj već izluđeni narod!!!

  3. Ако прихватимо ово гледање и кажемо да нећемо разграничење, то значи да ће једног дана Косово опет бити у оквиру Србије. Наравно, то сви Срби желе. И тада, када се то догоди, 2 милиона и више Албанаца улази у структуре Србије. Постају посланицви, председници, уставописци и све остало. Да ли о овоме размишљају господа из овог чланка?

    1. Postoji „x“ modela po kojem bi moglo Kosovo da funkcionise bez da ima ikakvu mogucnost da ucestvuje u nasoj vlasti i ta ideja se uzima kao protuteza ostalim resenjima.Prvo ni Albanci to nece a ne bi ni mogli jer su protoktorat Alijanse i to je u suprotnosti sa njihovom teznjom da legalizuju Bondstil.Ima mnogo resenja,recimo jedno je proglasenje okupacije.Ali ima u svetu primera po kojim mi ne bi izgubili teritoriju tek tako.Ne bi tu bio uostalom ni kraj separatizma.

      1. Vecina koja hoce Kosovo da vrati u sastav Srbije ima ideju da vrati samo teritoriju a Albanci mars u Albaniju. Taj film cemo jos manje gledati od onoga da se Kosovo sa sve Albancima vrati.

        1. Prvo ne izmisljaj sto nije napisano,a drugo napisano je „… ni Albanci to nece a ne bi ni mogli jer su protoktorat Alijanse i to je u suprotnosti sa njihovom teznjom da legalizuju Bondstil.Ima mnogo resenja,recimo jedno je proglasenje okupacije.Ali ima u svetu primera po kojim mi ne bi izgubili teritoriju tek tako.E vidis inace Albanci su dobili u 11 veku deo srpske zemlju u zakup,kasnije se prosirili a za vreme Broza KiM je bio upola manji (15 opstina)i sa podjednakim br.stanovnika.Kojekakvim mesetarenjima i kradjom teritorija dosli smo do 30 opstina i duplom teritorijom i sad bi sve da prigrabe sebi.To ne moze tako nigde u svetu pa ni kod nas(klasicno otimanje).Ti svoje poklanjaj kome hoces.

    2. Pod jedan, velika je laz da ima toliko albanaca na Kosmetu, Mnogo ih je preslo granicu iz Albanije ali oni NISU drzavljani RS nego imigranti bez legalnog statusa i takve treba vratiti u njihovu maticnu drzavu albaniju! ima ih ISPOD 1 miliona (cuo sam procenu od 800.000) a da mogu pola bi pobegli iz sadasnje narko-tvorevine u Evropu (sa razlogom posto tek tamo vlada banda i zlocinci).
      Pod dva, svi narodi koji zive u RS imaju sva prava bez obzira na nacionalnu pripadnost pa ako je covek dobar nema veze kojoj nacionalnosti pripada – BITNO je da je on gradjanin RS i da radi za drzavu ! Zato drzavne institucije i zakon treba da se ojacaju u Srbiji i da rade za narod i drzavu.

      1. Koliko si pametan,tvoj nacionalisticki i sovenisticki duh blokira tvoj pamet pa izgubis ulicu u tvoju dvoriste.Kako si ti doso u taj cifar 800,000 albanaca zivu u Kosovu pitam se od kuda imas tu statistiku.1974 potpis naroda tadasnje Jugoslavie u Kosovo bilo dva miljona stanovnika ot toga 90posto albanaca 5 posto srba i crnagoraca i ostalo turci i romi.Tvoja ideja da i isteras albance sa Kosova nije novo,tu ideu je imao i tvoj presednik Milosevic koj je pokusao to da uradi ali nije mogao.Bolje je da izadjes ko clan tvog naraoda pa da trazis izvinjene za maskrae i genocid sto je Srbija uradila protiv albanaca a ne da dajes konspirativne civre i ideje kako je moguce da okupirate opet Kosovo.Kosove neces ni ti bi Srbija nikada vise osvojiti tako ko turci koji su vladovali 500 god i bili natereni da idu tako i Srbija posle 100godina okupacije stavila rep izmedju noge i pobegao.Najbolje je da das ideje kako da cuvas srbiju od otcepljenja Sandjak i Vojvodina kuca vam na vratima i nece daleko ici pa……..

      2. @test01…Naravno da nisu državljani RS već Kosova,kao i svi ostali koji žive na Kosovu i imaju državljanstvo Kosova. Veruj u svoj imaginarijum ako te to teši i ako ti je zbog toga lakše!

  4. Dijalog može da bude tek kada budu ukinuli takse i kada budemo sigurni da su iskreni u njihovim namerama.

  5. Sve su to profesore price bez realnog sagledavanja stanja , iz Srbije se mladi masovno iseljavaju , sa kosova se iseljavaju i srbi i albanci , Ne verujem da ce neka od ovih velikih drzava koje su priznale kosovo to priznanje povuci, Kako mislite da se Kosovo moze vratiti Srbiji a ako to mislite trebalo bi Vas ubaciti u pregovaracki proces. Mislim da se vrtimo u krug a da ce se broj stanovnika Srbije sve vise smanjivati

  6. Srbija će naterati kosovske Albance,USA,EU,Nemačku…da se pregovori prebace u UN?! E,to je stvarno ambiciozno,na granici zdravog razuma!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.