Rezultati istraživanja javnog mnjenja: Zec i Prelević imaju bolji rejting od Ponoša

Danas saznaje: Kakvi su rezultati januarskog merenja javnog mnjenja o šest mogućih predsedničkih kandidata opozicije okupljene oko SSP, NS i DS

Ostavite komentar


  1. Sinoc Sutanovac objavio na tviteru da je smenio Ponosa zbog prisluskivanja generalstaba… Kaze postoje zapisnici… mogu da zamislim koji bi rejting Ponos imao da je ovo izaslo u javnost pre par meseci…

  2. Ima Srbijih sposobnijih, stručnijih i iskusnijih kadrova medju starijim diplomatskim kadrom koji se povukao ili je potisnut sa političke scene. Ovakva takozvana anketa nema težinu jer su već u vrhu liste po nečijim kriterijumima naznačena imena mogućih kandidata.

  3. Zasto bi kandidovali boljeg kandidata kad mozemo sve da stavimo na losijeg kandidata? Bolje treceplasirani nego drugoplasirani… I ako smo to vec uradili i videli gresku, najbolje da se pravimo ludi i da idemo tvrdoglavo do kraja.

  4. Svi su kandidati promašeni, ili su penzioneri ili su bivši propali političari. Potrebna su nova lica, dok to ne bude, teško će doći do promena.

  5. I bez ankete znao se rezultat. Opozicija ce da izvisi zbog totalnog promašaja ( i za gradonacelnika isto).

  6. Ali nijedan od tih gromada ne želi da se kandiduje već da ostane sa strane i komentariše sa pozicije neangažovanog intelektualci. Ja kao gradjanin koji želi promenu vlasti, nemam ništa od ove vesti niti od njihovog većeg rejtinga

  7. Molim Vas, prestanite da pravite rijaliti od ispitanika i njihovog rejtinga, ako je moguce!!

  8. Prosečan građanin Srbije nema pojma ko je Zec. Ne mogu se dobiti izbori za predsednika sa intelektualnim elitizmom. Prosečnia Srbenda će glasati za „domaćina, patriotu“ a ne za nekog profesora iz Beograda.

  9. Pretpostavljam da list Danas, nije ni uvrstio bivšeg predsednika Tadića kao predlog, jer je očigledno ko od svih kandidata iz opozicije, ima najbolji rejting?

  10. Pitanje za Jova: kako to mislite da je načelnik generalštaba prisluškivao generalštab?

  11. A tek Djokovic koliki rejting ima… Ali nece da se kandiduje kao ni g. Zec ni g.Prelevic. Pa kakve veze ima rejting sa ljudima koji eto nece kroz toplog zeca da se provlace nego hoce penzionerske dane na miru da provode?

  12. Godinama sam se profesionalno bavio analizama tržišta, pa tako provereno znam da suština planiranja aktivnosti leži u pravilnom razumevanju dobijenih rezultata. Puko navodjenje brojeva dobijenih anketama ne znači puno, inače bi svako ko sprovodi istraživanje bio jednako bogat i uspešan kao oni koju dobro razumeju poruke ispitanika.

  13. Mislim da bi kombinacija Tadic-Kostunica mogla da nesto napravi! Isticati marginalno ime poput Ponosa znaci da i oni sami veruju u pobedu AV.

  14. Pitanje od 1,000,000 dolara: zasto se onda insistiralo da kandidat bude Ponos?

  15. I novinari treba da prestanu da zbunjuju narod. Istrazivanja nisu nikad bila pouzdana.
    Tadic nema nikakve sanse. Prepotentan i ne vidi realnu situaciju.
    Ja se nadam da ce se opozicija ujediniti i da konacno ova vlast nestane . Jer ovo je zlo najvece od Milosevica.

  16. Oni koji mogu da ih ocene su već biraci opozicije tako da to nije relevantno . Vaznije je ko može da apeluje na drugu stranu spektra. Tu prednost ima general u odnosu na advokata, guvernera i profu.

  17. Ovakve ankete su po pravilu orijentacija za partije i njihov je interni dokument. Njegovo objavljivanje u medijima (!), pa Jos uz ovakva „pink“ mudrovanja i infantilni mit o „najboljem kandidatu“, jesu jedan žalosni autogol svih koji se kunu u „smenu vlasti“ i sl

  18. Ovim tekstom vise licite na rezimski list“Informer“, nego na sebe. Iznosite istrazivanje bilo koga ne vodeci racuna da mutite bistru vodu. Ponos nije toliko poznat narodu jer nije visio po televizijama kao ova dvojica. Ukratko “ne ocekivan tekst od vas“.

  19. Mogu li i ja da naručim jedno istraživanje, kao ovo (mislim sa podacima koji mi odgovaraju) Vukadinoviću? „Koliko košta istina“?

  20. Jasno je da lažirano ispitivanje, jer nema šanse da bi bilo ko sem nazadnjaka dao Mariniki negativnu ocenu, šta njoj može da se zameri? Borba protiv mafije, korumpiranosti, zla i kriminala? I da Zec bude najpopularniji, a evo ja nikada nisam ranije čuo za njega, to je tako naivno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.