Rezoluciju protiv Srbije guraju jer znaju da Vučić nikada neće priznati Kosovo: Kako premijerka Srbije još vidi usvajanje dokumenta povodom krađe izbora u EP?

Ostavite komentar


  1. Vise nisu ni smesni,zalosni su i jadni.U njihovu idiotsku propagandu sve manje veruju i oni koji glasaju za njih,mislim na one koji nisu placeni za glas.

  2. Gospodjo predsednice Vlade, da li je moguce da, cak, i ne razumete razlog za donosenje rezolucije Evropskog saveta?! Slazem se sa Vame da EU o Amerika vrse pritisak da priznamo Kosovo, i to ne treba prihvatiti ni pod kojom uslovima. Ali, ovde se radi o rezoluciji zbog ocigledne kradje na izborima!? Ako, uopste, razumete pojam „kradja“?! Ali, nije obavezno da svako to razume.

  3. Pa on je davno proznao kosovo. I udarnički radi na tome da sve srbe protera odande.

  4. Ne birati je najgori izbor.
    Ko je tebe birao?Nametnuta da bi on imao manevarski prostor.Ako se otvore sve knjige neće ,kradja izbora će biti smešna.

  5. Sedi u kola, idi na Kosovo,onako, bez najave! A kad si već dole izvadi gomilu dinara iz džepa pa plati za nekog Srbina struju, na račun EPS-a! A mogla bi, onako usput, i da registruješ auto, na srpske table naravno! Ne može? Pa zašto? Zar to nisu plodovi rada tvog šefa?

  6. Tako je Ali, neće jer predaja nije opcija. KM ostaje, dobro to možda i ne ostaje, ali zato dinar ostaje, dobro možda i to ne ostaje.

  7. Sve sto su Albanci zeleli su dobili ,da li ce Vucic da ih prizna ili ne uopste nije bitno.

  8. Mene su moji roditelji govorili da je krasti i biti lopov nesto ruzno pa me cudi da nasa Premijerka,birotehnicarka po koledzu koji je zavrsila ociglednu kradju izbora podrzala umesto da je osudi.

  9. O njoma nista lepo za reci nakon objave da su u Krusevcu sedeli dok su svi poslanici pozvani da odaju minut cutanja za poginulog osamnaestogodisnjeg mladica u Trajalu. Tako ni zivotinje nebi postupale al to su ti veliki srbi i patriote. Doticna je cist primer kako se brane nelegalno stecene vile….sve dam al vkast i fotelju ne dam, svi su za sve krivi osim naprednjaka.

  10. Sestro (ili brate), da li znaš ko je vodio politiku prema Kosovu ?
    Ko je šiptarima omogućio _
    – nezavistan energetski sistem (Nedam Gazivode(
    – poseban telefonski pozivni broj (vodimo sa 5:0 )
    – gradonačelnike u 4 srpske opštine (nema predaje)
    – sudstvo Kosova bez Srba
    – policiju Kosova bez Srba
    – samostalne tablice (zbog kojih zmalo da izginemo) (KM ostaje)
    – dokumenta Kpsova – pasoši, lične karte …
    … i šta još treba da se preda, samo mi ne dirajte vlast … ŠTA NA KAŽEŠ , PREMIJERKO ???

  11. Može li neko stručniji da objasni da izjavom „Aleksandar Vučić je insistirao i odlučio…“, krši Ustav. Zašto narod plaća nju, ministre i poslanike ako odlučuje neko ko ima protokolarnu funkciju? Sa druge strane, kakve god da su namere EP, krađa je krađa. A ko krade, zna se šta je…

  12. Jednoga dana će većina shvatiti da su ovi isti radikalno nazadni nacuonalsocijalisti ti, koji su još krajem 80ih (da, osamdesetih) počeli da uništavaju situaciju i na Kosovu, i današnji predsednik od 1998. kao ministar za (dez)informacije u vladi Slobodana Miloševića, sa RTSom sve učinio da javnost dobije pažljivo skrojenu crno-belu sliku o realnosti na Kosovu, kakva je 90ih servirana i o Sloveniji i o Hrvatskoj i o BiH.

  13. Pa što nedate na referendum da se gradjani izjasne oko kosova, nego ovaj donosi odluke kako on hoće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.