Ristić (Narodna stranka: Vlastima u Prištini poklonjen preostali deo energetskog sistema na Kosovu i Metohiji 1Foto: EPA-EFE/SHAHZAIB AKBER

Član Predsedništva Narodne stranke zadužen za Kosovo i Metohiju Žarko Ristić izjavio je danas da je vlast Aleksandra Vučića posle više od sedam godina uspela da izdejstvuje još jednu veoma važnu „pobedu“ i pokloni vlastima u Prištini preostali deo energetskog sistema na Kosovu i Metohiji.

„Ovoj velikoj ‘pobedi’ bi trebalo najviše da se obraduju Srbi koji žive na severu Kosova i Metohije. Za obećanje da će imati stabilno snabdevanje električnom energijom moraće da zažmure na jedno oko kada im stigne račun za struju, jer će na istom biti simboli nepriznate države“, rekao je Ristić, saopštila je Narodna.

Ristić je naveo da će se, pored simbola države koju ne priznaju, nalaziti i tekst na jeziku koji ne razumeju, ali koji im je dobro poznat, jer „isti gledaju nakon svake ‘pobede’ koju izdejstvuje čovek kome su poklonili svoj glas i budućnost“.

On je ukazao da su građani za „pobedu“ saznali od direktora Knacelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića, koji je prilikom objavljivanja „pobede“ iskoristio priliku da obeća Srbima na Kosovu i Metohiji, ali i samom sebi, da smo sada više nego ikada spremni za formiranje Zajednice srpskih opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari