Rističević: Kada će biti smenjen sudija Miodrag Majić?

Poslanike zanimalo zašto javnost u Srbiji ne zna za otvaranje avio linije Beograd- Priština, a zna Tramp

Ostavite komentar


  1. Da li se sećate „Izokrenute priče“ Branka Ćopića ?
    E meni ovo liči na tu priču. Jer jedino u njoj je moguće da jedan ovakav lik bude narodni poslanik i osporava kredibilitet sudiji Miodragu Majiću .
    Bravo Vučiću !Samo „jače,brže,bolje!“

    1. Bravo ! Sat vremena razmišljam da napišem nešto slično , ali ne mogoh da se setim ! To je to . Bravo !!

    2. On i ne zna zašto bi menjao sudiju Majića.On i ne zna da se sudija ne može menjati zbog donete presude..

  2. Majic mi uliva nadu da zivim, a zbog Risticevica sam siguran da pod ovom lopovskom vlascu zivot jedva da ima smisla

  3. Znas kad ce to biti , kad Vucic baci (KOSKU) nesto naredi, a vi svi po komandi (RIPITE) skocite u SKUPSTINI da to obrazlazete do besvesti Vucicevu naredbu , samo da se nista NE TALASA (desava i ne govori) o Jovanici i Krusiku, a ti se Risticevicu vrati u rijaliti tamo ti je mesto, pa zabavljaj narod do mile volje, i da se vise sa Vucicem nepravis blesav i lazaes narod . Kad ste na skupstini raspravljali o radu pravosudja , nego zbog lopova iz SNS-a samo cutite , ali doci ce i vama kraj, pa onda svi u pakletu u SREMSKU MITROVICU , IMA TAMO LEPO IMANJE , a ti kao vrstan poljoprivredni strucnjak bices glavni zatvorenik tj profesor svojim kolegama

    1. Ovo treba staviti kao eksponat u neki muzej da deca na zivom primeru vide Krapinskog coveka.

  4. najbolje je to objasnio Djordje Balašavić:kad sa farme pustite goveda u skupštinu da odlučuju o životima pa se poslije krstimo i čudimo.

  5. Bude li on smenjen svi idemo na ulice dok ova vlast ne bude podnela ostavku i to cela .

  6. Ristićević i njegova klika misle da okupirane institucije mogu da rade šta hoće. Ristićeviću bruko Srbije pokrij se u ućuti jednom. Kad ti daju mikrofom ti izgubiš razum i pljuješ po kome ti kažu zloupotrebljavajući i koristeći podatke koje ti dostavlja šef. Bliži vam se kraj Ristićeviću iako ste napravili medijski mrak u Srbiji. Brod uveliko tone!!! Da Bog da da zauvek potone i da se nikada ne vratite u politiku i o nečemu odlučujete.

  7. Risticevicu, kad Ti izletis iz Skupstine, naglavacke, pasce i Majic……

  8. Bezvredni Risticevic mnogo toga ne zna o delu vlasti koja se zove sudstvo, pa ne bi trebalo ni da postavlja pitanja o smeni sudija. Neka se drzi postenog posla, kako on kaze, jedinog pravog seljaka u Skupstini. A i to zvanje je lisio dostojanstva lupetajuci gluposti na skupstinskim sednicama.

  9. Mi pitamo, kada će Ristićević biti uhapšen za malverzacije.Nadamo se da će taj dan doći kada će ovaj divljak biti iza rešetaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.