Rističević traži od REM-a da zabrani emitovanje N1

Poslanici na početku sednmice Skupštine Srbije postavljali poslanička pitanja

Ostavite komentar


  1. G. Rističević bi mogao za početak da počisti svoje dvorište, u kome su Informer, Kurir, Pink. Ako to bude obavio, shvatiće da je N1 jedno od normalnijih ostrva u moru primitivizma po kome plovi brod na kome je i on.
    Jelenu Žarić Kovačević obavestiti da je sa svojom strankom u koaliciji sa strankom sastavljenom pretežno od preletača.

    1. Normalno Cia ostrvo dezinformacija …..a ima i od koga da nauci….CNN poznat kao FaKe NEwS!!!

      1. Ne najbolje je da iz glibavog medijskog miljea dobijemo jednobrazni program u kome bi ste se svi vi SNS smenjivali i onima koji misle svojom glavom ispirali mozak. NECE DA MOZE. HHHHHAAAAA

  2. ako neko nije registrovan u APRu, a ti mu pošalji inspekciju. Valjda si elementarno pismen da umeš da prijaviš onoga ko radi na crno. Ako postoji rupa u zakonu, a ti piši predlog dopune i izmene zakona. Ako te boli što većina srba, oni koji ne prihvataju da vas podrže, pratimo N1, a ti se obrati na prvu aresu da ti pomognu da prihvatiš ljude različite od sebe. Većinu ne možeš da nateraš da prate Pink, Hapy, Informer, Alo, Blic…ko ti krriv što ste u manjini i što ne možete da nam nametnete vaš model ponašanja.

  3. Predsednik Narodne seljačke stranke se ozbiljno bacio na medijsku problematiku, uči REM šta je zakonito, ukinuo bi TV kanale koje mu se ne sviđaju, broji reklamne sekunde,……….a nikako da se seti, i da to u Skupštini traži i propagira, nekadašnjeg slogana svoje stranke: „Da se selo pita“. Ko šiša selo, seljake – koje, kao, predstavlja – njihove straobalne muke, moć je u TV kanalima, propagandi i prodavanju magle.

    1. Poštovani Milorade, Rističević nije iz SNS-a. One u jednom periodu bio perjanica DOS-a

  4. Petar Kočić je napisao čuvenu pripovetku, jazavac pred sudom. Da je živ, sada bi napisao, jazavac u Skupštini Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.