Robert Kozma: Ako SSP i NS žele našu podršku moramo da razgovaramo i zajedno nađemo kandidata

Ostavite komentar


  1. Imao sam ambivalentan dojam o koaliciji NDMBG-ZZS-EU. S jedne strane mi se dopadala njihova proaktivnost, rešenost da se nešto uradi, da se krene – bio sam sumnjičav prema njihovom partikularizmu, insistiranju na posebnoj koloni. Dnes, kada koalicija SSP-NS-DS-PSG prosto brljavi oko kandidata za predsednika, imam sve više razumevanja za MORAMO u odnosu na njih koji sve više liče na MOŽE NAM SE. Takvo ponašanje potvrđuje postojanje matrice u opozicionom delovanju koju je Panović prepoznao kao -…..ti vladaj dok možeš, mi ćemo te srušti kad budemo mogli.-, što će reći, kada se AV samouruši. Postoji i ozbiljna, otrežnjujuća analiza Bobana Stojanovića na sajtu Demostata o odnosu snaga u Beogradu. Trenutno, više se uzdam u glasače SNS-a, njihovu apstinenciju i razočaranje nego u ovaj opozicioni, pa ne znam kako da ga imenujem, tek, nebitno. Ko ima osećaj da se mora, neka bira Moramo, ovi drugi, restlovi i dalje misterioznog rasula Demokratske stranke koje izgleda i dalje traje, snaći će se, i do sada su se snalazili…..

  2. Teško nama, kad ovo čitamo šta govore opozicionari. Nikada se neće dogovoriti
    za zajedničkog kandidata, tako da AV može mirno da spava.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.