RTK: Tajne službe i kriminalci rade na izazivanju incidenata na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Ovo je ta crvena linija izveštavanja u korist druge strane koju ne bi trebalo prelaziti, nikada. Objavljivanjem ovakvih vesti Danas pomaže aktuelnoj vlasti više nego Pink. Ne krivite zbunjeni narod koji će pročitati ovakve napise i odlučiti da zapuši nos i ponovo zaokruži S?S.

  2. Zabrinuti su i boje se a imaju i razloga….Mozda to Srbi i rade a mozda i ne al oni strahuju da ce Srbi primeniti njihovu taktiku izazivanja humanitarne krize zbog koje bi bila opravdana upotreba sile pa bi njihova silna vojska bila prepustena slabasnoj Srbskoj vojsci,Mozda se ameri i ne ukljuce na bjihovu stranu jer su postali alavi a oni kad nekog otkace ne objavljuju to vec se jednostavno ne ukljuce u odbranu.To smo vec vidjali a znaju to i albanci.

  3. maltretiraju povratnike, kradu, ruše srpska groblja, ne dozvoljavaju kosovskim srbima da posete crkve i manastire uporno pokušavaju da se predstave kao albanci, a ustvari tajna družba Srbije…ko su kupci organa srba povađenih u Žutoj kući, je’l i iza toga srbi stoje, a Međunarodni sud prave pokriva to i ne interesuje ga izveštaj Dika Martija?

  4. Pogresna resenja nas ne mogu dovesti do cilja, vec samo unazaditi. Jedino pravo resenje je mir i kompromis.

    1. KAD 2 siptara pregovaraju (taci i aljex musliu) tesko nama … aljex nema nista sa vucic familijom OSIM brata po materi …

  5. Ovakvo „otkriće“, odnosno najavu, treba ozbiljno shvatiti. Nekoga će da „maknu“ kao što su „maknuli“ Olivera Ivanovića. Ovo debilno upozorenje treba da bude njihov alibi za srpske ovce i ljude čiji je IQ ravan broju cipela. Od silne mržnje prema Vučiću /što im ne da veće plate/ ili bilo kome iz srpskog političkog establišmenta, spremni su da poveruju kako je Haradinaj drugi mesija koji se pojavio na ovim prostorima. Naravno, da bi pokazali koliko su snishodljivio prema svojim američkim vlasnicima, čiji me odnos sve više podseća na odnos kera i kerovodje, u celu priču su upleli Ruse i Dugina. Valjda će taj „detalj“ još više pridodati „ubedljivosti“ ovog upozorenja?! Setimo se samo onog „jednonacionalnog trovanja“, sa čime smo se mi Srbi sprdali a, što je na Zapadu primljeno kao gotova i neoboriva činjenica.

  6. Srbija koristi sve moguce sredstava da destabilizijra ceo region i balkan, zbog toga sve drzzave balkana su mu okrenuli ledja….steta za srbski narod za politiccare koji se bave porazzenom politikom ’90tih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.