Rukovodstvo PSG u Vojvodini podnelo ostavke

Pokret slobodnih građana proslavio prvi rođendan uz nove odlaske

Ostavite komentar


  1. Tesko je doci do ujedinjena dveju ili vise stranaka kad su im misljenja i vidjenja osnovnih stvari veoma razlicita.

  2. Klasičan put u sunovrat. Na sledećim izboirima će imati manje od demokrata u Beogradu ali će biti dosledni. Nema ništa od toga. Treba svi u jednu kolonu da bi se srušio ovaj najgori režim u istoriji Srbije a posle se razdvajajte i borite za principe.

  3. Nije ni cudo sto Vucic ovoliko dugo vlada sa ovakvom opozicijom. Pukao je Radule i DJB, sada puca i PSG, sotade samo Djilas i taj njegov Savez. Za njega sada glasam, pa sta bude. Ranije sam glasao za DS, pa za DJB, pa PSG i Ne davimo Bg, a sada mi ostade samo ovaj Djilasov Savez sa Srbiju. Tuga. Ali sta da se radi kada su politicari kratkovidi i zaslepljeni svojom minornom ulogom. Jankovic, kao ranije Radule i DS, precenio sebe.

  4. Saša Janković mora vrlo brzo da spozna razloge osipanja PSG, jer to je uzelo dimenzije hroničnog.
    Nesto
    ili neko u tom pokretu odbija članstvo.
    Prvobitno oduševljenje i vera u
    političke sposobnosti i autoritet se evidentno GASI

  5. Ha ha ha, isto se desilo i Saši Raduloviću. Dok misle da mogu kako hoće jedna priča, onda zglajzaju pa se vraćaju u politiku sa boljom ponudom pred članove stranke i birače kao što se Đilas prepodobio, ko ga ne zna mislio bi med i mleko. Isti slučaj, isti princip za sve ovdasnje Partokrate. Uvek koristite priliku i vraćajte političarima žao za sramotu!

  6. Sasa Jankovic LIDER- hahah hahahahaha. Smejao sam se kad su ga promovisali i dalje se smejem hhahahha.

  7. Gospodine Jankoviću, mnogi Vam stavljaju klipove u točkove, na ovaj ili onaj način. Ne dajte se! Ne dopustite da Vas stave u kolotečinu! Ništa neće proći ako ima veze sa nekadašnjim političarima. Ostanite svoji i pobedićete!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.