Rusi sigurni da Vučić neće ispuniti obećanja Zapadu

Sagovornici Danasa o poseti ruskog premijera Dmitrija Medvedeva Beogradu

Ostavite komentar


  1. „Neće ispuniti obećanje…“?! Jakobinac iz Bugojna ponosno i sa puno osmeha! U prevodu, al’ sam ih zeznuo, obećao sam, ali ću da slažem. „Čega se pametan stidi,……………………“

  2. Da, Nato je takođe siguran da biste vi ispunili sve za šta ste plaćeni, samo kada biste mogli!

  3. Ja ovo ne vidim kao problem. Znači da će EU odmah da otkači Vučića i opozicija pobeđuje na izborima. Dans objavljena anketa BIRODI_a govori u korist ove moje pretpostavke. Malo mi je samo muka od natpisa kako Vučić priznaje Kosovo, pa onda ne priznaje i tako u krug.

  4. Glup tekst. Srbija i Rusija nisu pozvane u POljsku na obeležavanje. Pre toga je evropski parlament je imao debatu da li je evropu od nacista oslobodila Amerika ili SSSR. Gde je prevagnuo stav političara da je Amerika bila oslobodilac.

    I ja sam posle redovnog praćenja vesti na euronews treba da slušam ove smehoteke od političkih analitičara. 🙂 Ovo je jedino izvodljivo, da je sreće došli bi predstavnici drugih država… Gde je Angela, Tramp u Beograd danas? kome smo mi oprostili ratnu reparaciju o oba rata pa i devedesetih!!!

    1. Istine, laži i gluposti bezmerno je mnogo na svetu.
      Kao i ogavnog licemerja.
      Amerikanci su oslobodili Evropu od nacizma!?
      Ma šta ja mislio o Putinu i ovoj Rusiji (a mrtva je trka između SAD i Rusije u nečoveštvu) oko 90 % nacističkih gubitaka u ljudstvu bilo je na istočnom frontu. To je dokaz da je neko potpuno odbacio svaki moral i svaku istinu. Je li tako Miljane ljudino?

  5. Evo zasto Srbija „gura“ taj „mali Sengen“ jer be preko nje mogla „vezati“ BiH, Albaniju, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju i tako ih podvesti pod ruski utjecaj kao glavnog oponenta EU. A to sto na stotine hiljada Srba radi u toj istoj EU to nije problem? Jadno je vidjeti danasnju Srbiju kako daje svoj suverenitet za „rusku cizmu“. Bojim se da ce se jedno dana u Srbiji desiti ukrajinski scenario. Naime, vladajuca elita pobjedi na izborima nudeci im EU integracije a kada treba nesto napraviti, onda ih prevari kao nekada Janukovic sve one Ukrajince kojima je obecao EU. Poslije svi znamo sto se desilo!

    1. @Karlito

      Voleo bi ti da se desi ukrajinski scenario i u Srbiji, zar ne’ Znamo mi dobro koga Srbija ima u okruzenju. Samo nece. Dzaba nadanje. Nego, kada smo vec kod prevara, sta kazes ti na ovo sto Severna Makedonija i Albanija nisu dobili pregovore iako su ovi prvi cak i ime drzave promenili? Ko je tu prekrsio obecanje? Da li se „bojis“ da ce i u Severnoj Makedoniji da se desi ukrajinski scenario zbog neispunjenih obecanja u vezi EU? Ono lupetanje i povezivanje mini sengena i ruskog uticaja ne vredi ni komentarisati, ispod svakog nivoa je.

  6. To je sigurno kao vrbov klin… Sve što obeća da neće – hoće… A što obeća da hoće – to neće…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.