Zašto se predsednik Srbije, nakon sukoba u Banjskoj, prvo sreo sa ruskim ambasadorom: Hteo da pokaže da i Srbija ima saveznike

Ostavite komentar


  1. Zao mi je sto neko ne moze da ukapira da smo sa Rusijom bratska zemlja! I oni i jesu nasi saveznici

  2. Ваљда да сазна шта Руси планирају даље?…

  3. Da se Kosovo i BiH demilitarizuju? Da se vratimo na postavke iz 1991? Mozda da predaju oruzje Srbiji? Sto se prije osvjestite bolje je za vas. Ali cisto sumnjam da ce do toga doci.

  4. Sve je to lepo samo nece moci jer niko nije lud da prihvati nasu muziku i dirigensku palicu a mi znamo da plesemo samo na nasu muziku tako da je unapred sve propalo.Ljude koji nemogu i neznaju da zive sa drugima treba jednostavno ako neces da imas problema ignorisati i ostaviti ih da zive u njihovom idealnom svetu.

  5. Gđa Rašković Ivić boluje od kognitivne disonance: nisu „zapadne zemlje podržale Kurtijevu dobitničku antiterorističku poziciju“ već je celom svetu dosta ovog nacionalsocijalističkog lupetanja i nasilja a ovo je očigledno bio odozgo organizovan terorizam – jedan čovek je brutalno egzekutiran metkom u čelo pre ove manastirske bajke.
    Očigledno da Gđi Rašković Ivić uopšte ne pada na pamet, da će ovo pre svega ići na štetu Srba na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.