Ružić: Došlo vreme da Amfilohije bude sankcionisan

Ostavite komentar


  1. U serbiji se niko ne bavi svojim poslom. Svi samoi sede i pametuju o stvarima koje im nisu posao.

  2. Moram priznati da mi je bilo tesko do kraja procitati ovaj pamflet druga Ruzica.

  3. Imas li ti Ruzicu svoje misljenje o potrebi vanrednih parlamentarnih izbora.Kao ministar tog resora i visoki funkcioner SPS morao bi znati i ustavne odredbe u vezi vanr.izbora.Ili si takva kukavica da ne smes nista reci jer ne znas kakvu ce odluku doneti SNS tj. Vucic. Sramota Ruzicu!

  4. Kako crkva ne bi trebala da se meša u politiku isto tako i politika ne bi trebala da se meša u crkvu.

  5. Amfilohije može da kritikuje i samog Boga, niko mu ništa neče reći, ali, ako kritikuje Vučića, provešće se kao da je kritikovao Boga.Nije mi drag Amfilohije, ali imam obavezu da mu dam za pravo, jer sumnja u Vučićevu politiku.
    Do koje se mere zlorabi sudbina Kosova i Metohije , i od crkve i od države . to je žalosno.
    Nikad nije bilo lako biti Srbin, a sad je došlo vreme da se mora učiniti najviše što se može, a malo se može.
    Priznati to znači izgubiti vlast, nepriznati i lagati narod, znači izgubiti i obraz i čast.Z a ovu opciju se oredelio Vučić.
    Valjda će mu Bog i Irinej spasiti dušu. Mada sumnjam !

  6. Da , stigosmo i do toga da svetovna vlast u liku i delu AV , a preko svojih satrapa, pokreće ““““sankcionisanja““““ i meša se u kadrovsku politiku Crkve

  7. Predlažem da uvedu sankcije protiv Amfilohija tako što će naručiti nekoliko desetina tekstova u svojim medijima, kao i da se u Pink-u pojave nekoliko vlasnikovih elaborata o tome kako je Amfilohije izdajnik i strani plaćenik jer se buni da ove patriote prodaju ovo još što je ostalo.

  8. Пашалук на води је пун кратке памети.Сакционисаће господина Амфилокија и самим тим постаћи Церногорце да се издвоје из Српске Православне Цркве.Тако ће му одузети право да се бори за Косово и Метохију.Нешто слично што су урадили Милу изгонећи га из Савезне Југославије.Гурајући га ногама и рукама у НАТО!Ови потези устваре говоре да је Амфилокије имао право што се тиче Косова и Метохије-најважнијег српског питања!!!

  9. Ocekujem da Banjo sa sve koferce Zagradjaninom,"izvede"preosvecenog Rista pred sud partije!!!Ne znam sta se ceka???

  10. Ja predlažem da moralna gromada u liku Željka Mitrovića uputi otvoreno pismo Amfilohiju. Kao i da Informer napravi mini serijal o mitropolitovim nepočinstvima.

  11. Ovi iz SPS_a izgubili su i obraz i dostojanstvo otkada služe Vučiću! Na Ružićevom se primeru vidi šta biva kada n e s o j ( nikakav čovek) dođe na vlast. Njima ništa nije sveto ! Mitropolit g. Amfilohije dao je iziavu o bitnom nacionalnom pitanju, kakvo pravo bi morao imati svaki građanin ove banane države.

  12. Druže Ružiću zelen si ti da bi komentarisao jednog Amfilohija. A isto tako slab za funkciju koju obavljaš.

  13. Svako ima pravo da iznese svoje misljenje, ali on je svesteno lice i mora da odmeri sta ce reci.

  14. Ovi politicari sve vise podsecaju na one devojke iz domacih rijaliti programa.tako je sve ovo trucanje bezvezno i lice na krmke uzdrigle sa ovim kravatama nagojeni

  15. Od svi botovskih komentara onaj "ANA" je ne nadj…v !! Njoj nije potreban sendvic,njoj treba vazelin !!!

  16. Najpre, ono sto pise u apelu kojeg je potpisala gomila ljudi je sve pristojno receno i sve je ok. Moze se neko ne sloziti sa time i to je ok. Ako patrijarh misli da Vucic savrseno vodi politiku u vezi Kosova i to je ok. Svi su rekli sta su imali – valjda je ovo demokratska zemlja !!! Ja ne vidim da je tim apelom neko bacao cini na bilo koga, pa nije ni Amfilohije, a ni ostalih 174 potpisnika bas toliko primitivno (sad kazu ima skoro 5000 potpisnika). Po mome su komentari nekih od akutuelnim ministara (koji pominju cini, recimo) primitivni i prostacki preko svake mere, kao i ove izjave Ruzica. Aktuelni ministri i politicari mnogo bi bolji utisak i o sebi i o predsedniku drzave ostavili da su cutali. Izgleda da ne razmisljaju …

  17. Државна политика је за МУДРЕ главе, зато у је погледу КиМ, суштина да држава Србија својом дугорочном политиком :
    1). ЗАШТИТИ српски НАРОД који живи на КиМ и обезбеди му бољи живот;
    2). САЧУВА све манастире и цркве на КиМ (екстериторијалност);
    3). да уз помоћ академије, цркве и школе САЧУВА Косово у СРЦИМА свих Срба у свету;
    4). да нико НИКАДА не призна самосталност Косова (и када добије столицу у УН);
    5)… нека нешто додају и академици, професори, владике,…

  18. Sankcije Crkve tesko, ali preostaju ti tradicionalne kao sto su cupanje brade, secenje usiju i slicno… Ne bi me nista zacudilo kada procitam ovo sto citam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.