Ružić: Epidemiološka situacija ne ukazuje da treba zatvoriti škole

Ostavite komentar


  1. Svako ko ima dete u skoli zna kakva je situacija u poslednjih nedelju-dve. Ova izjava bi bila tacna – ali da je data pre 2 nedelje. Danas to ni blizu nije slucaj.

    1. O stanju u školama stvorena je lažna slika. Deca se očigledno ne testiraju dovoljno. U školi u kojoj radim u protekloj nedelji potvrđeno je nekoliko zaraženih učenika. Recimo, da je u svakoj školi u Srbiji registrovan makar i samo jedan, bilo bi ih mnogo više od ovih tristotinak koliko zvaničnici navode. Ne znam zašto se novinari malo ovim lažima ne bave. Takođe, veliki broj učenika je odsutan jer su im članovi porodice bolesni. Trenutno je takva situacija da se ne zna ko nastavu prati online, ko dolazi u školu jer se situacija menja brzo. Za par nedelja neće imati ko da ide u školu ako se ovako nastavi.

    1. Virus straha, histerije, patološke laži i globalne prevare te je uzdrmao. Mentalni status ti je upitan, nisi brale/sestro za prosvetu!!!

    2. Jao nemojte molim vas.Vi radite sa decom a mi trgovci,apotekari,lekari …sa svima Vama nemojte biti bezobrazni.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.