Šabac: Dveri i POKS zajedno skupljaju potpise, koalicija "Moramo" još nije objavila listu kandidata 1Foto: BETAPHOTO/EMIL VAS/DS

Stranke i koalicije koje žele da se nađu na listi za paralementarne izbore 3. aprila, ušle u izbornu trku prikupljanja potpisa građana.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac, prvi je predao je listu, a njihov kadidat za narodnog poslanika je doktor ekonomskih nauka Živan Bajić, direktor Poštanske štedionice u Šapcu.

Lista „Moramo“ u Šapcu počela je sa prikupljanjem potpisa u sredu, a zainteresovani građani mogu im dati podršku sve do petka 18. februara, do 20 časova, u prostorijama Gradskog odbora.

I pored toga, koalicija „Moramo“ još nije zvanično objavila listu kandidata za narodne poslanike.

Izborna lista dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju – Srpska koalicija NADA – Naionalno demokratska alternativa – DSS – Za kraljevinu Srbiju (monarhisti) – Vojislav Mihailović, postpise je prikupljala u toku jučerašnjeg dana, a nastaviće sutra, od 14 do 20 časova, u prostorijama Srpske koalicije NADA, u ulici Vuka Karadžića br. 3.

Kandidati za narodne poslanike ispred kolacije NADA Šabac su dr Aleksandra Pavlović, advokat Olivera Perišić i advokat Branko Živanović.

GO Dveri i POKS napravili su dogovor oko zajedničkog prikupljana potpisa za koalicionu listu Boško Obradović Srpski Prokret Dveri – Miloš Parandilović Porket obnove Kraljevine Srbije.

Prikupljanje potpisa je ulici Kralice Marije broj 2, u Šapcu, od 10 do 20 časova, danas i sutra.

U ovom Gradskom odboru napominu da će možda i pekosutra biti otvoreni za podršku građana ukoliko budu imali na raspolaganju notare.

Njihovi kandidati za narodne poslanike su student Milica Mišković, član Saveta omladine Dveri, Snežana Anđelić član Saveta za selo i poljoprivredu i psiholog Mirjana Vasić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari