Sad baš da sam za ilovaču od sutra ujutru - nisam: Vučić o svom zdravstvenom stanju 1FoNet/Instagram predsednika Srbije

Kada budem smatrao da je nešto važno u vezi sa mojim zdravljem, stići će obaveštenje iz mog kabioneta. Nisam baš za košarku i da skačem… Ali, baš da sam za ilovaču od sutra ujutru, nisam – rekao je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentarišući medijske navode o njegovom pogoršanog zdravstvenog stanja.

Odgovarajući na pitanje novinarke televizije Pink o tome kako komentariše „radovanje njegovoj smrti“, kao i želje da poživi kako bi što odgovarao za sva zlodela, Vučić je rekao da je tu da odgovara za svaki izgrađeni put, bolnicu, obnovu škole…

– Nema problema odgovaraću i za Beograd na vodi… Vidite kako to sada izgleda a kako je izgledalo. Oni nisu u Knjževcu sada nego sede tamo po kafićima – rekao je predsednik Srbije, odgovarajući na pitanja novinara u Knjaževcu.

Vučić je rekao i da je zamolio predstavnike međunarodne zajednice da zaustave premijera Kosova u nameri da otvori most na Ibru koji povezuje severni i južni eo Kosovske Mitrovice.

– Mislim da je svima jasno da bi to dovelo do nedvosmislenog i strašnog sukoba na severzu Kosova. Zašto to radi? Zar nemaš, čoveče, neke druge snove, da ljudi žive u miru. Zašto to radi pred 2. maj i sastanak u Briselu? – zapitao se Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari