Sagovornici Danasa o dve dimenzije saradnje sa EU koje je promovisao Mišel u Beogradu: „Sankcije Rusiji uslov svih uslova“

Ostavite komentar


  1. Uslov svih uslova za sta? Za drugacije nista ili ono staro ofucano nista?

  2. Usaglašavanje sa ZSBP ne znači da treba da primenjujemo sankcije prema trećoj strani, to nigde nije propisano kao pravna obaveza, pa se prema tome tako treba i odnositi…

  3. Kako kažu benchmark interesantno, to smo dobili za predhodne 22 godine pristupanju Evropske zajednice naroda.Nešto nam se ne da da udjemo u tu famoznu EU.Nema od te rabote ništa……

  4. И Турска је кандидат за чланство у ЕУ, па још и члан злочиначког НАТО савеза, а није увела санкције Русији и нико јој због тога не прети нити је условљава.

  5. Rusiji nikada sankcije.Sankcije uvedene Belorusiji su naša sramota.Mi znamo ko strada od sankcija. Koje dao pravo Evropi i anglosaksonkcima da zahtevaju sankcije po svom tumačenju.

  6. Kako samo iskačete vi koji ste protiv sankcija Rusiji. Gas se, gospodo, ne jede. Moglo bi da se desi i da ne može da stigne do nas, a tada niko ne bi hteo da nam pomogne. Rusiji sankcije uvesti hitno, od EU zahtevati pomoć u nabavci energenata i to je to!

  7. Buć, truć, ista meta – isto odstojanje. Evo ja sutra plaćam ćevape pa da se razilazimo kućama.

  8. Inače nama nikad ništa ne odgovara. U svemu ćemo naći naravno neku skrivenu podvalu, zaveru protiv nas. Jedino kada mi vodimo prevarantsku politiku prema EU, to je u redu, jer smo mi jedina slibodna demokratska, najhumanija zemlja u Evropi i šire. Da, da.

  9. Sto mucite vise ovaj narod kad se zna da ce te uvesti sankcije Rusiji samo je pitanje vremena. ..

  10. Лизати чизму која те гази је одлика те про-нато групице , Срби у највећем броју нису мазохисти .

  11. Какве санкције, докле више ти притисци. Да уведемо санкције а они да нам узму још негде 17 посто територије. Фуј ЕУ

  12. Nema dobrog resenja. Rusija ce biti izolovana sledecih 30-40 godina, a EU prezaduzena. Nabolje ce proci Juzna Amerika, kao nekada.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.