Samardžić: Vučić će da popusti da bi odobrovoljio Albance

Ostavite komentar


  1. Život na Kosovu je za Srbe postao nepodnošljiv. Treba se odvojiti, razgraničiti i konačno omogućiti Srbima normalan život. Možda je ovo znak za sledeći korak.

    1. Претпостављам да искрено мислите у вашем коментару. Ипак бојим се да је то немогуће извести без помоћи и сагласности великих сила.

    1. Да, баш је досадан када говори о деструктивној, тачније квинслиншкој политици Вучића. Вучић једино не попушта када је у питању телевизија ПИНК и ријалити програми. За њих се бори као лав. А, упоредити Самарџића са Вулином једино може неко ко обожава Вулина.

    2. A kako su tek dosadni ovakvi kao Vi: predajmo nase za nase, da bi bili „kao sav normalan svet“ . Kako Konstantinovicevsko provincijski !

    1. Zavist jer Samardzic i Kostunica nista dobro nisu uradili po pitanju KiM osim ponavljanja „vise od autonmije manje od drzavnosti“

  2. Самарџићу ти и теби слични продали сте Косово,молим вас да не дискутујете .

  3. Samo neka se ne oglasava Samardzic. On je imao svoju priliku, pa se dobro secamo kako je pregovarao sa Albancima.

  4. E, zato je Prvorođeni postavljanjem granice, ukidanjem srpskih institucija na KiM, pravljenjem koalicije sa Haradinajem, crtanjem mete na čelu Olivera Ivanovića… toliko dobra učinio narodu srpskom da dugo, dugo neće moći da mu zaboravi. Sve dok ne uzjaše Naslednik, tada će narod koji pamti do prehjuče ponovo da izbaci talog radi formiranja naprednog vođstva

  5. Nespretno i reklo bi se nesretno data izjava : da je samo iluzija da ce u nekim buducim pregovorima sever Kosmeta pripasti Srbiji! Stvari se rapidno menjaju i to ide neocekivanim (za neke) tokom…siptari sa Kosmeta beze glavim bez obzira…u jednom mahu preko 130.000 a svake godine 60-90hilj.ko je to mogao ocekivati? Prema tome mozda se necija iluzija za 20-30godina ostvari…i albanci spadnu na svega 200-300hilj. Sa tim brojem oni ne mogu drzati Kosmet.

  6. zar nisu oni proglasili nezavisnost za vreme vaše vlade ? otkud sad vi eksperti za diplomatiju kad ste dozvolili da se tako nešto desi ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.