Samo novi izbori ne zatvaraju vrata Srbiji za EU?

Stručnjaci za evropske integracije o izjavi Klemena Grošelja da bi EU mogla da zaustavi evrointegracije naše zemlje

Ostavite komentar


  1. Plaše mečku rešetom. Javnost u Srbiji je protiv ove i ovakve EU koja je vazal duboke države iz SAD.

  2. Gde ce Nemci da nadju radnike robove za sicu na manje od 1000 km od njih u Evropi i skoro fraj litijum u Evropi . Jos vecina banaka u njihovim i austrijskim rukama.

  3. Pošto je srbija podeljena na dve dela (kao zejtin i voda), predlažem da Vojvodina ide u EU, a srbija i BRICS… tako će svima biti dobro, i patriotama i nama u Vojvodini.

  4. Mi nećemo u EU, iako kažemo da hoćemo, zato što nam trebaju vaše pare !!!

  5. Opstanka na vlasti je bitan.
    Ne tiče se njih Evropska unija.
    Da razrešimo dilemu.
    Jel ako ponište izbore priznaju kradju.
    Logično opstanak na vlasti je važniji
    Zbog….da ne dužim.

  6. Danas je u kampanji nanosenja stete Srbiji, zar nije! Ne morate objaviti ovo. Pozivate se na nekakve vrednisti slobode misljenja I govora a brutalno to krsite, sramota.

  7. Evropa sada treba da dokaze da je na strani pravde i naroda posto su se braca Rusi opredelili na stranu sebi slicnog diktatora .

  8. Ако ЕУ мисли да им Србија баш тако јако треба, како је судити по њиховим устаљеним фразама (празне фразе) , нека се они приближе нама и прилагоде нашим потребама у чему је проблем?
    Напредак и демократија се огледају у различитости , а не у идеолошкој једноличности коју постдемократски Запад покушава да наметне. На сву срећу свет се пробудио

  9. Само будале и преваранти желе у ЕУ. А будале верују и да ће се избори поновити. Народ не жели такозвану ,,елиту“ јер су неспособни и лажови. А

  10. Srbi se po pitanju ulaska u evropsku zajednicu ponašaju kao ona lisica koja ne može da dohvati grožđe i odlazeći kaže da je grožđe ionako KISELO!
    E pa zemljaci, nema i jare i pare!
    Ako želiš da budeš deo neke organizacije onda kao prvo MORAŠ da menjaš i neke svoje navike, pravila i ZAKONE.
    To ne želite, to ne želi ni trenutna vlast, i na vama je da tražite sebi odgovarajuće društvo ili ostanete SAMI kao nekad ALBANIJA.

  11. Kažeš Vojvodina a što ne bi i Šumadija odnosno da ko je za ovo sada neka mu Ami u novi život

  12. Botovi,prodane duše,idite negde drugde i branite ove lopove iz vlasti.Neukusno je za čitanje,koliko se jadno osećate dok pišete ovakve komentare?Sram vas bilo!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.