Sanda Rašković Ivić: Spremni smo za dijalog o izbornim uslovima

Ostavite komentar


  1. biti spreman za dijalog o ,,izbornim uslovima , znaci biti spreman biti sukcesur za naplatu kredita koje je uzela vlast Aleksandra Vucica , smatram da to nije realno i licno se nikad nebih kadidovao da OTPLACUJEM njegove privatne dugove koji se knjize kao drzavni .Smatram da treba obezbediti diskontinuitet vlasti i stranim kreditorima reci ,, obratite se licno gospodinu Vucicu da vam otplacuje dugove , a mi formiramo novi pravni subjent ,,Narodnu Republiku Srbiju ,, ,Medjutim mi imamamo opozciju koja samo zeli da zameni gospodina Vucica , to je jedini cilj sadasnje opozcije , resavanje licnih egzistencijalnih pitanja , briga o interesima naroda se svodi da ce upravo taj narod biti oporezovan da vraca netransparentno uzete kredite gospodina Vucica , sa time nikako nisam saglasan , a samtram da ni narod trebao da ucini isto ,ali cak i da narod to ne ucini ispostavice se finasiski nemoguce da se nagomilani dugovi otplacuju jer jedostavno uzet novac nigde nije investiran , vec je zazidan u piteve cija je cena po kilometru najblaze duplirana ,posebno je pitanje da sam asfalt ne generise finasisku dobit , racunati putarinu kao dohodak je suprotvno svakoj logici ekonomije da racunas trosak u biznisu kao DOBITAK . Smatram da su kapacitti cedjenja suve drenovine dostigli svoj kraj i da ubrzano ulazimo u scenario Venecuele

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.