Sankcije zbog podrške Saši Jankoviću

* Hadžimanov: Ne mogu da tvrdim da je u pitanju moj politički angažman i javno suprotstavljanje aktuelnom režimu, ali svašta se može pročitati između redova * Članica Upravnog odbora Belefa, Ivana Trišić, dala ostavku * Georgijev: Svuda mi otkazuju nastupe, čak i u tržnim centrima
Samo 10 dana pred nastup muzičara Vasila Hadžimanova Belef mu otkazao koncert i skinuo ga sa repertoara

Ostavite komentar


  1. Hadžimanov je vrhunski umetnik i ovakvo ponašanje Belefa je ružno i jadno, baš kao i aktuelna vlast. Podržavam umetnike koji istrajavaju u svom stavu i ličnoj slobodi i za to plaćajj cenu. Sve čestitke Ivani Trišić, muzičkom stručnjaku i osobi od integriteta koja je imala snage i hrabrosti da se suprotstavi mlitavim mediokritetima i dupeljupcima koji sede u Belefu!!!

  2. Dokle god SNS botovi, njihova centrala, i njihov vodja sekte odredjuju sta je kultura u Srbiji imacemo ovakve natpise. Pogledajte samo ocenu prvog komentara na ovu vest i bice vam svima jasno sa kakvim dnom mi imamo posla u Srbiji. Botovi dobiju ujutru direktive i onda navali. Dok normalna Srbija grca.

  3. Politika, kakva god da je, pustila je korenje u sve pore drustva i to je to .

  4. Neko rece ovde da je Hadzimanov vrhunski umetnik.
    Nije, kvalitetan je, ali nije vrhunski.
    Doprinosom ovih naprednjaka svako iole kvalitetan se unapredi u vrhunskog(Manda u Aleji zasluznih gradjana itd…)
    Hadzinanov se verovatno izdrzava od svirke po klubovima koja su kao crno trziste, pravo merilo necije velicine.Nisam stekao utisak da se odatle kvalitetom probio bogznakako.
    Verovatno je nenastupanjem na Belefu ostao uskracen za nesto poreskih para.A na stranu sto naprednjacka publika verovatno ne zna ni ko je on.
    Tako da mislim da je ova vest ispolitizovana vise nego treba jer svi ti Georgijevi, Ivkovici imaju licni interes(Ivkovic legalizaciju nekoliko stotina kvadrata) pre nego ideje pravne drzave i ostalih nasusnih potreba drustva.
    A i lako je pomisliti da je neko ok samo jer je protiv Vucica.

  5. Ako si dobio dar da se bavis muzikom onda radi to najbolje sto znas,a politiku ostavi za one koji semoe njbav vec

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.