Šapić: Sigurno neću otvoriti „Europrajd“, ali ću otvoriti manifestaciju „Dan porodice“

Ostavite komentar


  1. Došlo neko vreme da je časno biti tamo gde (polu)sveta iz vlasti nema.

  2. Ljudi,sta pisete za naseg sampiona.Pustite coveka da se pokaze,nemoze od najboljeg na svetu postati najgori.Mene stranke ne interesuju,ali treba biti neko pa se porediti sa ovim covekom.

  3. Trebalo bi da budemo realni: ako je uslov bio i da piše u dokumentima da gradonačelnik MORA da prisustvuje SVIM događajima koji se kao manifestacije organizuju u Bg,onda smo sa Šapićem promašili.Ali ako ne,onda mu se nema šta zameriti.

  4. I ovaj je krenuo ja pa ja, kao da je on centralna figura u Beogradu pa je sve nekome bitno da sazna šta je njemu bitno i šta će on da otvara i da li mu se nešto svidja ili ne, i kako nema veze šta se njemu svidja važno da je gradjanima baš dobro a on će se snaći u vrtlozima teškoća. Smor. Bar znamo ko je Vučić posle Vučića.

  5. Aspic ovom izjave pljunuo na ove ljude. Nadam se da ce LGBT snazno odgovoriti na ovu izjavu koja je neprimerena za jednog gradonacelnika.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.