Šapić: Smatram sebe kao najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


    1. I meni to „kao“ upade u oko! Od budućeg gradonačelnika očekujem da bude više pismen, a manje uobražen. Ili važi ono što kaže predsednik AV: ministar (ili koji god državni funkcioner) može da ima i samo osnovnu školu, pa ipak da bude ministar! Visoka stručna sprema, pismenost i slične stvari koje doprinose kvalitetu čoveka i njegovog delovanja na funkciji npr. gradonačelnika, izgleda su sporedni. Diplomirani poltron je dovoljno i najpoželjnije zvanje.

  1. Dokle ce ovaj napaceni narod moci sve ovo da izdrzi >>> Nadam se da ce Vucic da nadzida spoljni dug na 60 miljardi eura , e posle samo treba da nadje nekog iz opocije da ga zameni i da otplacuje njegove dugove >> Ja da se kandidujem da nasledjujem Vuciceve spolnje dugove garantovano necu > Vucicu cestitam na zaduzivanju Srbije ,briljantna operacija < sve nebi bilo moguce bez naseg naroda , koji daje veliki doprinos svojim cutanjem

  2. Novi Beograd ga je podrzavao. Ne verujem da ce tu podrsku imati posle koalicije sa vladajucom strankom. Ocigledno je da je procenio da ce vise glasova dobiti uz sns. A time je pokazao da ga Beograd ne zanima, vec ga zanima samo vlast i ono sto ide uz nju.

  3. Strasno koliko je ovaj prazan u svakom pogledu, i bez srama i stida.
    Nambija.
    Tabula raza.

  4. Ma, batice, posle ručka u kineskom restoranu i ćaskanja na terasi – već si izabran, mirno spavaj (i sanjaj ostvaritelja tvojih snova, ali i kako ćeš mu vratiti za sve što čini za tebe).

  5. Prvo upoznaj narod kako i koje diplome si stekao, na kojim si konkretnim poslovima radio, i koji te to izvanredni rezultati preporučuju.

  6. „Smatram sebe kao najboljeg kanidata za gradonačelnika“.
    Bar si pismen….
    Smatram sebe najboljim… smatram da sam najbolji… vidim sebe kao najboljeg…

  7. Срам те било! Потопио си се! Пљунуо си на све Новобеограђане који те гласају већ неколико мандата јер ниси СНС. Показао су да ДС чине моралне ништарије!

    1. O ladi Željko. Ti ljude izgleda deliš na članove DS (moralne ništarije) i sve ostale, uključujući naravno i sebe, na moralne čistunce. Potraži pomoć u velikom si problemu.

      1. Олади, Сенка. ДС је расадник моралних ништарија на политичкој сцени Србије. Чеда, Беба, Јањушевић, Костић,Мали, Тадић, Пајтић, Чомић, Шапић….не могу се набројати. Дакле, ДС чине моралне ништарије! Нигде нисам делио људе на ове или оне! Вама је потребна помоћ јер не разумете разумљиво!!!

    2. Kada vec komentarisete, mogli biste prvo da se raspitate. Sapic je napustio DS jos davne 2013. Napravio je neku svoju partiju, „patriotski savez“ i sa njima izasao na izbore. Zasto nabrajate koliko njih je iz DS preslo u SNS (sto znaci da su bili clanovi, ali ne i demokrate),a ne pominjete one koji su iz Radikala presli u SNS?

  8. Sta covek umisli pa to je cudo. Tesko ga je bilo gledati u jednom Utisku nedelje gde je pored sebe imao dva recita i obrazovana coveka, on je jedva uspevao da skrpi bilo kakvu izjavu
    Valjda je shvatio da nema ni obrazovanje i inteligenciju i onda radije cuti, pognute glave
    Pa bas takav sebe procenjuje kao idealnog za gradonacelnika najveceg grada u zemlji
    Ovaj sada nije za poredjenje ni sa kim, ali da li uvek treba da trazimo samo malo manje zlo

  9. „Šapić: Smatram sebe kao najboljeg kanidata za gradonačelnika Beograda“
    Veoma mi je milo em drago zbog tebe, buljas.

  10. Ja se u potpunosti slazem sa Sapicem. Zavrsio je on i osnovnu i srednju skolu i fakultet i doktorat kod Djilasa.

    1. Nije mi poznato da gospodin Djilas ima neki fakultet gde izdaje diplome. Po tome su najpoznatiji biznis radikali SNS-a. Pojasnite Ljubice gde ste čuli to što ste napisali?

    2. Ja nemam komentar,jer samo ogranicen covek moze sebe,ovako hvaliti.
      PS.I ja treba da dobijem Nobelovu nagradu za “ovoliko trpljenje”.

  11. Slazem se. Vaspitan, kulturan, do sada se dokazao, za razliku od ovih, raznoraznih nikogovica iz „bojkot“ opozicije.

    1. Da. Zaboravio si da kažeš da je i obrazovan. Ima čovek doktorat. Doduše, pomalo plagiran, ali nećemo sitničariti, izgleda kao pravi…

  12. I moja baba Miladinka misli da bi ona bila najbolja gradonacelnica Beograda.Odlucila je da se po hitnom postupku uclani u neku od stranaka koje su formirale vlast u Srbiji.Sigurna je da bi ona uspesno obavljala navedenu funkciju.

  13. Što je babi milo u snu joj se snilo. Zarazili te SNS-ovci čim si im prišao. I oni nemaju meru, misle da im sve pripada.

  14. Reče čovek za kojim je nerešena afera Studenska 45 oko lokala za ujku. I sad će on nešto da rešava i da kaže kako je sve u redu na Novom Beogradu, a postaje sve katastrofalnije za život.

  15. Nije u stanju da reši ilegalne gradnje na nasipu i područja vodosnabdevanja Beograda. Obaveze prebacuje na druge ustanove, pere ruke. Da brine o građanima, lupio bi šakom o sto!!! Naravno, građani krivi a sami će osetiti posledice za svoju indolenciju i kukavičluk. Pridružuje se destruktivnim aktivnostima na Makišu. Beograđani, probudite se, neće biti vode a kupovaćete flaširanu po više litara dnevno za porodicu, a ta voda, resurs građana Srbije uglavnom već prodata inostranim vlasnicima. Budući ratovi će se voditi oko vode referenca: „Mineralne sirovine u ratun i miru“ P.Radičević, NIU Vojska, Beograd, 1995

  16. Stvarno ima sve predispozicije, kupljen doktorat, znas gde se nalazi Nambija, pozaposljavao si familiju i ich ne begenises zakone.

  17. Gospodin Šapić se ne može baš , pohvaliti skromnošću , mada su i nas seljake roditelji učili da je skromnost vrlina . Dobro možda su nas pogrešno učili . Nego , najnormalnije bi bilo po mom mišljenju , da se prijavi jedan broj kandidata , ne znam … ko želi npr. Pa da građani Beograda izaberu svog gradonačelnika . Ne znam da li su ovog sadašnjeg izabrali građani Beograda , samo imam utisak da ga ne podnosi više od polovine Beograđana .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.