Saša Janković menja ime pokreta?

Da li je reč o "krađi" imena ili je do toga došlo slučajno, među članovima kolaju razne priče
Udruženje pod istim imenom kao i novoformirano Jankovićevo već registrovano

Ostavite komentar


  1. Iskreno podrzavam pokret ali je interesantno koliko je Jankovic popularniji od opozicije, DS-a i SDS-a pogotovu, iako su identicni u pristupu svim bitnim pitanjima. Jankovica mozda prosecan Srbin ne podrzava ali ga i ne mrzi koliko Tadica ili Sutanovca, iako su politicke razlike medju ovim ljudima minimalne. To je naravno dokaz da je svaka mrznja prema Tadicu, Pajticu, Micunovicu itd. licna i neutemeljena u logici.. U isto vreme, to je dokaz da Srbija luta, da nema kapacitet za promene i da ce, ne daj Boze, u blizoj buducnosti i Jankovic biti tako brutalno oteran i zamenjen nekim Zavetnicima, Novom Srpskom Naprednom Strankom i Novim SPS-om. Bojim se da Srbija nema kapacitet za promene iznutra. Bojim se da Beograd nije svet. Pogledajte kako nam deca hrle na koncerte Ace Lukasa, kako se kupuju Kurir i Informer (na zapadu ovakva stampa ima 5% marketa), kako nam spocitavaju kulturu Milomir Maric i Vesna Dedic. Voleo bih da sam u pravu, ali te stvari se nece lako menjati preko noci.

  2. Nema zemljače šta da se bojiš no ti je to tako. Tonemo sve dublje i dublje u nemoral i nerad.

  3. Геније! Није се сетио да провери у АПР да ли постоји већ нека организација са таквим именом. И он би да буде значајна фигура у политичком животу Србије?
    Дилетантски неозбиљно од њега, оних који су изабрани у руководство тог покрета и оних који су га подржавали!

  4. @Crnogorac u Beogradu – idi pa se boj u Crnu Goru, nemoj ovde da se bojiš, zaradićeš neku bolest a da ništa nisi radio. Ne valja ti to, jado. Nama, koji se ne bojimo, ostaje da rešavamo kvalitet naših života, da se borimo i istrajemo.

  5. Šta treba da znači poslednja rečenica u ovom članku? Meni, kao pravniku, nije poznat akt niti jednog udruženja građana koje predviđa mogućnost promene imena od strane rukovodstva, bez konsultovanja sa osnivačima i članstvom. Bojim se da će biti potrebno, ukoliko gospodin Janković namerava da primenjuje demokratske principe funkcionisanja u svom pokretu, ponovno sazivanje osnivačke skupštine, sa jednom tačkom dnevnog reda – promenom imena pokreta.

  6. Ето ти белаја! То није добар знак! Неда Бог!

  7. nezavisno od toga…..ime pokreta je pogrešno izabrano….SKRAĆENICA suviše liči na SPS-SGS. Očigledno da se i kod Saše Jankovića uvukla gomila diletanata koji bi da se bave ozbiljnim poslom.Ne može.

  8. @Slobodan Ćuk,,,GENIJE,,SREĆOM NIJE NAVIKAO, DA SE,,UKLOPI,U ,,REGISTROVANJE,,MRTVIH DUŠA,,NENAĐENE,,GLASAČKE,, LISTIĆE,,U DŽAKOVIMA,, ,, FALSIFIKOVANE,L,K,ILI, ,KARAVANE,,PODRŠKE SA OBAVEZNIM PROVIJANTOM ZA,,MIŠLJENJE,.pOŠTo su,,spontano,,nestali,, i ,,podaci u Gradskom geodetskom,,zavodu,, i ovo je jedan od dokaza kako se,,lider,, trudi, da nas,OPET,,Ekskluzivno,,USREĆI,,Endemskim Blasfemijama a.Saši Jankoviću,od ovakvih,napreDNO UpornihTARGETA Samo MOŽE DA IMPONUJE ŠTO IM JE ODABRANI TARGET,.

  9. Jankovic mora cak i ime pokreta da plagira, jer nista originalno i ne moze da osmisli.

  10. A mislim da se ovo slučajno desilo, ali isto tako smatram da Janković treba da promeni naziv pokreta i trebao je malo da se raspita da li isto ime već postoji registrovano. Malo mi sve deluje neozbiljno!

  11. Saša i pokret "osvojiše" slobodu i odoše u zaborav! Sada će "demokratski" promeniti naziv i rešiti se par osnivača!

  12. Kakav je ovo folirant. Sve radi samo da bi se provlacio kroz medije.

  13. Šta god da urade,ili promene. Stav naroda se neće promeniti jer ako nisu do sad ništa uradili,neće ni od sat.

  14. Pa ovaj nije u stanju najobicnije ime stranke da regulise, a kako ce ozbiljna drzavna pitanja – proizilazi iz datog primera.

  15. Glasove koje je dobio na izborima su glasovi DS a ne njegovi,šta zamišlja da je on?

  16. To sto ime naziv vec postoji trebalo bi sa shvati kao Bozji znak da ne treba ni da ga osnuje.

  17. "To je naravno dokaz da je svaka mrznja prema Tadicu, Pajticu, Micunovicu itd. licna i neutemeljena u logici." Daleko od toga, Crnogorče! Počinili ste onaj logički prestup koji Budisti zovu "pomešao prst koji pokazuje na Mesec s Mesecom". Sva pobrojana gospoda su se DOKAZALA U PRAKSI, pa kada ih publika izviždi, to nije zbog teksta koji izgovaraju, nego zbog onoga što jesu i/ili nisu ČINILI. S druge pak strane, g. Janković je politički nevin, pa njegove reči ne izazivaju odijum jer nema dela koja bi im se suprotstavila i izazvala logički paradoks kao kada ovi iz "stare garde" prospu žvaku u neskladu s praksisom…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.