Saša Paunović: Partijsko upošljavanje u susret izborima

* Kabinet premijerke: Ispravljamo nepravdu koja je trajala godinama
Sagovornici Danasa o odluci Vlade da odobri zapošljavanje 3.500 ljudi u javnom sektoru u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Do dolaska na vlast unapređenih šešeljoida u gradu, ja sam imao kao šef jednog radnika. Danas, imam načelnika a zajedno sa njim ima nas osmoro u odeljenju!

  2. 12 godina u javnom preduzecu i najzad docekah resenje za stalno. Nisam clan nikakve stranke a u poslednjih 12 godina su sve dosadasnje vlasti u Beogradu mogle da urade isto ovo, ali umesto toga su punili stranacke kase i svohe dzepove preko ranoraznih agencija i firmi za zaposljavanje i pozajmicu radnika komunalnim preduzecima. 3500 radnika po 20000ak hiljada mesecno, pa izracunajte. Svak cast danasnjoj vlasti. Moj glas imaju zasigurno dok god postoje

  3. U kakvu osobu se ubrzano pretvara premijerka Bernabić postaje baš zabrinjavajuće. Kao i prethodnik.

  4. Sinoc u Parovima, jedna ucesnica rece da je zavrsila krojacku skolu ali da je stranacki aktivista i da su joj obecali mesto pr menadjera u opstini Mladenovac, da se moze pitati taj predsednik Trisic ili slicno prezime.
    Sad je jasno kakve kadrove ima sns koalicija pa ih za beogradske izbore skuplja po carsiji!

  5. Kakve ste licemerčine vi iz takozvane Vlade Srbije! Evo pre neki mesec moj kolega iz škole izgubio posao posle više godina rada na neodređeno. A kolega koje rade po istom osnovu imam koliko hoćete i svakom od njih potencijalni otkaz visi nad glavom. Vlada je uredbom o zabrani zapošljavanja suspendovala Zakon o radu, što je dakle protivzakonito i neko bi zbog toga trebalo da odgovara, ali ko u zemlji u kojoj pred nosom policije maskirani batinaši maltretiraju građane i ruše kuće? Ovo zapošljavanje je najgori primer predizbornog partijskog zapošljavanja i pozivam Vladu Srbije da se kolektivno samoukine kako ne bi dalje narušavala elementarno ljudsko dostojanstvo.

  6. Neko ovde pogrešno koristi termin „rad na neodređeno vreme" – da li novinar(ka) ili sagovornici? Rad na neodređeno vreme je ono što se često kolokvijalno opisuje kao „za stalno". Inače, dobar članak i validna poenta.

  7. Rece nas Paun koji je 2000 posmenjivao i cistacice u obdanistima i sesnest godina gradi enklavu od Paracina i vedri i oblaci ! Kad opstinsku vlast nekad smeni nesposobna i korumpirana opozija mozda ce i njegovi kadrovi kako su i dosli tako i otici , moralni ce to biti cin …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.