Savo Manojlović direktoru fondacije Konrad Adenauer: Ono što ne možete da radite u svojoj, nećete raditi ni u našoj zemlji

Ostavite komentar


  1. Bravo Savo, dobro si im rekao! A veliko bravo i za Bobana!!! Tako se ponašaju časni ljudi!

  2. Na veliku žalost u zemlji mutiranih radikala je sve manje časnih ljudi, koji će povući takav potez, a sve je više sitnih duša koji će zbog simboličnih privilegija da prodaju obraz. Naklon Bobanu.

  3. Sada se vidi, kako režimski „patrioti“ prodaju Srbiju, radi svojih ličnih interesa.

  4. Velika sramota za ovu nemačku fondaciju koja nosi ime velikog čoveka i političara K. Adenauera je da bira poltrone poput g. Devčića koji se ulizuju jednoj bahatoj i u suštini antievropskoj vlasti da budu na čelu te Fondacije u Srbiji.

  5. Šta reći? Savo, samo napred. Uz tebe su časni i pošteni ljudi. Pobedićemo. Bravo za Bobana Stojanović.

  6. Да немачки аутомобили не би загађивали животну средину нечија мора бити загађена, да немачка деца одрастају у здравој средини нечија морају одрастати у нездравој.

Ostavite komentar


Politika

Mijačić: Male šanse da Vlada Kosova do 10. maja usvoji nacrt Statuta ZSO 10

Mijačić: Male šanse da Vlada Kosova do 10. maja usvoji nacrt Statuta ZSO

Koordinator Nacionalnog konventa za poglavlje 35 Dragiša Mijačić kaže da su male šanse da Vlada Kosova do 10. maja usvoji nacrt Statuta ZSO što je ključan preduslov da bi ga Ustavni sud prihvatio i da je to prištinski oksimoron koji pre svega ima za cilj da umiri međunarodnu javnost i aktere kako bi došlo do pozitivinog glasanja Komiteta ministara Saveta Evrope.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.