Savo Manojlović: Imenovanje Vučevića kao Zvezde Granda, Vučić od svakog funkcionera želi da napravi Nebojšu Krstića

Ostavite komentar


  1. Sećam se svađa u DOS-u oko funkcija, umalo se nisu i tukli. Kada su se konačno ustoličili nastao je neviđeni grabež koji je kulminirao u pljačkaškoj privatizaciji.
    Savo ne treba da kritikuje radikaljerose, iste takve iz bivšeg režima ima i u svom jatu. Kada bi nekim slučajem došli na vlast bila bi još gora otimačina jer moraju da nadoknade izgubljene godine.

  2. Znate, kao što nema mojih (naših) komentara za objavotine u Informeru ili drugim Vučićevim novinama, ovde ne bi trebalo da viđamo komentare tih, njegovih podrepaša. Atak na zdrav razum su ti komentari, a pošto u životu nisam pogledao niti te njegove novine, niti portale, ne želim da se zagađuje i ovaj minijaturni prostor koji na našu sreću opstaje! Cenzura? Pa Vučić cenzuriše i naše bitisanje! …

  3. Pa neće valjda da pravi Savu Manojlovića. I jedan takav je dosta Srbiji. Dve takve budale je previše.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.