Šeholi: Vučićeve izjave ne odgovaraju stvarnosti

Svake godine pred zasedanje Skupštine Interpola otvara se pitanje članstva Prištine

Ostavite komentar


  1. Ne treba Albancima clanstvo u Interpolu da bi se pborili protiv kriminala, jer imaju pola parlamenta, vlade i ministara koji su kriminalci. Treba im zbog dobijanja neke vrste legimiteta za tu njihovu paradrzavu na Kosovu kao i zbog toga sto bi imali jos jedan mehanizam za sprecavanje prognanih Srba na Kosovo. Vreme je pokazalo da tesko moze da se veruje argumentaciji Albanaca kada su uclanjenja u medjunarodne organizacije u pitanju i da se tu ne radi nikada o nekakvom uvodjenju reda nego samo i iskljucivo o albanskim nacionalistickim interesima i planovima.

    1. TOLIKO SI ZALUTAO DA PROSTO NEMAS AMA BAS NIKAKVE VEZE SA REALITETOM U TOKU DOGADJAJA. IZGLEDA DA SI U DUBOKOM SNU OD 90-TIH, A PRIVREMENE TAKOZVANE VLASTI U BEOGRADU TE SVAKODNEVNO LAZU I TRUJU LAZNIM VESTIMA DA BI TI NEPRIMETNO ZIVEO U DIKTATORSKOM U GLADNOJ SRBIJI. OBJAVITE KOMENTAR. HVALA.

      1. @Jimmy Prishtina

        Samo se ti lagano spusti na zemlju, krajnje je vreme da i vi Albanci nakon decenija i decenija zivljenja u fantazijama najzad ukapirate ko ste i sta ste i sta je ta „drzava“ na Kosovu i kak oje nastala, kako ste se docepali Kosova, Dosta vise tog samozaljubljenog trabunjanja i umisljaja da ste svu pamet ovog sveta pokupili.

  2. Da, u pravu je, kao ni albanske.
    To je sve veliko zamlacivanje, kao i cudjenje da je americka pozicija ostala takva kakva jeste, dakle nepromenjena, i mnogo se vaznosti pridaje toj cinjenici. U medjuvremenu, u spanskim novinama, gospodin Hahn izjavljuje da ce dogovor Kosova sa Srbijom, i ako nije dovoljno jasno, SRBIJOM a ne SAD, verovatno omoguciti .prijem Kosova u UN i davanje pristanka preostalih 5 EU drzava, izmedju ostalih i Spanije. To su javno dostupne vesti u Spaniji, novine El Pais.

  3. Jedno sto je sigurno i ocigledno jeste to da politicari sa Kosova, mislim na albance ne na polupismenu srpsku listu, zvuce superiornije od vucica, dacica i ostale druzine koja je okupirala srpski narod.

    1. Ma totalno si u pravu, treba samo poslusati malo Haradinaja kada krene da prica, odmah izbija ta neverovatna produhovljenost, nacitanost a da ne spominjemo tu elegantnu fac, taj profinejni stil. Godine rada po svajcarskim klubovima kao izbacivac su ostavile traga. Ostale da ne spominjemo, kao npr. Veseljija, Hodzaja, Tacija… Sve akademik do akademika.

      1. Evo ja nisam „aljbanski patriota“, već nešto drugo ali to sad nije važno.
        Kada govoriš o elokvenciji Haradinaja, ti verovatno misliš na njegov intervju dat Mariću. Na srpskom jeziku. Slažem se s tobom da bi on kao premijer Kosova morao bolje da govori srpski. Bar kao što govori engleski, a u perspektivi da srpski govori jednako dobro kao što govori francuski.
        Jer, nije on tamo neki, šta ja znam, ministar inostranih poslova, već predsednik vlade.
        Prijatan dan želim i ostalim komentatorima ovde, čiji komentari (većina, ne svi) bojim se, ne odgovaraju stvarnosti

        1. U pravu si, cim velicas Haradinaja i njegove „intelektualne i jezicke super moci“ nisi obican aljbanski patriljota, ti si aljbanski patriljota na steroidima.

  4. =otežava Kosovu borbu protiv kriminala, terorizma, trgovine ljudima, krijumčarenje migranata =kao da bi se oni i borili protiv! Pa oni se na taj način finansiraju decenijama i još čuj molim te glavni kriminalci se zalažu za samnjenje kriminala.

  5. Da, u pravu je, kao ni albanske.
    To je sve veliko zamlacivanje, kao i cudjenje da je americka pozicija ostala takva kakva jeste, dakle nepromenjena, i mnogo se vaznosti pridaje toj cinjenici. U medjuvremenu, u spanskim novinama, gospodin Hahn izjavljuje da ce dogovor Kosova sa Srbijom, i ako nije dovoljno jasno, SRBIJOM a ne SAD, verovatno omoguciti .prijem Kosova u UN i davanje pristanka preostalih 5 EU drzava, izmedju ostalih i Spanije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.