Sergej Trifunović: Garnitura na vlasti smatra se faraonima i ne zna šta znači reč "izvini" 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Glumac Sergej Trifunović kaže da garnitura na vlasti ne zna šta znači reč „izvini“.

Premijer Grčke Kirjakos Micotakis izvinio se građanima zbog propusta vlasti u gašenju požara, pa se nametnulo pitanje zbog čaga premijerka Srbije Ana Brnabić sve traba da se izvini a nije i da li se to od nje može očekivati.

– Ne zna ona šta znači reč „izvini“. Ne zna cela ta garnitura. Oni uopšte ne doživljavaju svoje pozicije kao servis narodu. Više se doživljavaju na način na koji se sebe poimali egipatski faraoni. Dakle polubožanstva – odgovorio je za Danas Trifunović.

Ni Slobodan Georgiev direktor Newsmax Adria ne očekuje izvinjenje od premijerke.

– Očekujem da podnese ostavku i ode da se bavi vetroparkovima – kažae georgiev za Danas.

Šta o ovome misle za Danas su govorili i dramaturškinja Minja Bogavac, anesteziolog Rade Panić, pravnik i bivši odbornik Severne Mitrovice Marko Jakšić i Naim Leo Beširi, direktor Instituta za evropske poslove. 

Kada je reč o premijerkinim izvinjenjima Gugl pamti da je predsednica Vlade u aprilu 2019. uputila je izvinjenje građanima što vlast nije izvela policiju na ulice tokom incidenata za koje je optužila predstavnike Saveza za Srbiju, jer oni kako je ocenila, „žele jedino provokacije i incidente“.

Takođe se na internetu može naći i njen ponos ali zbog izvinjenja predsendika Srbije Aleksandra Vučića u decembru prošle godine zbog poslanika SNS koji su vređali novinare televizije N1 i Nove S.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari