Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Ostavite komentar


  1. Nisam za sadasnju vlast!
    Takodje nisam siguran da je izbor Sergeja Trifunovića kao novog lidera PSG-a dobra stvar!Covek ima veoma loš kredibilitet međju poznanicima i doskorasnjim prijateljima!On prosto nije onaj pravi i plašim se da je po prirodi kameleon!Nadam se da grešim!

  2. Gdin Trifunovic je jedan veoma strastven covek, pa mu se ponekad omakne da vredja. Osim toga je i posveceni glumac. Bojim se da ce pri prvom razocarenju ostaviti sve i vratiti se glumi. Iza gdina Olenika stoje godine angazovanja u neprofitnim organizacijama, stalozenost i dobre ideje. Opet je populisticka ideja o VODJI pobedila. Nazalost.

  3. Znači preCednik? Samo, sada će, kao preCednik, morati da pazi da ne pokvasi cipele kada bude „pišao po njihovim grobovima“?! Očekujem da nas ovaj intelektualac izvede na pravi put ali, s obzirom kakvi smo slepci, ponovo ćemo upasti u „rupu“?!

  4. Sretno PSG bilo.

    Samo se meni čini da bi Sergej najradije odustao od ove kandidature da mu ego nije veći od Srbije.
    Sva ona pljuvačina, vredjanje žena i slično što je intezivirao nakon objavljivanja kandidature je meni ličilo na njegov vapaj da ga nikako ne izaberu…

  5. Najgora opcija. PSG ce postati ekstremna organizacija. Voleo bih da nisam u upravu i da sve bude suprotno, ali Sergej je godinama poznat kao ekscesna licnost. Neka im je sa srecom

    1. Goreg nisu mogli da izaberu, da li imaju oci i usi, izgleda da smo otisli u aut kao narod i da nam se blizi kraj. Podsecam na ono-samo sloga Srbina spasava

  6. Sergej i Branislav postadoše pravi narodni Trifuni (he-he). Nek’ je sa srećom i njima i nama.

    1. U svako sliučaju su bolji i pošteniji tandem od AV + Andrej V.He, he.

    1. Naravno, naročito će posle izbora ovaj vic biti smešan Vučiću i Đilasu. Bojim se samo da će im osmeh ipak biti kiseo.

  7. Trifunovicu, … ako ti neko ponudi mesto Predsednika Kosarkaskog Saveza Srbije, reci mu odlucno: … NE!

    1. Bravo Vaso! I ako ti tvoj (ex) mentor Basara ponudi bilo kakve usluge reci mu odlucno: .. NE !!

  8. Mislim da Vucic veceras otvara sampanjac, Sergej ce za 7 dana da napravi 10 autogolaova. Da li neko ozbiljan moze da zamisli Trifunovica kako iznosi ekonomski program ili da razgovara sa predstavnicima EU? Zato nije na celo dovedena Srbijanka Turajlic? Problem je sto opozicija ne adi svoj posao i sto se vracamo u prepoliticko vreme narodnih tribuna i lokalnih vodja. Dobro biti nece….

    1. Iskreno, teško da bih mogao da zamislim i Srbijanku Turajlić kako iznosi ekonomski program, ili pregovara sa predstavnicima EU. Ali, to nije ni poenta jednog pokreta za demokratiju i slobodu društva, i upravo u tome je i ključna razlika u odnosu na postojeće stranke i lidere čiji je jedini cilj osvajanje vlasti po bilo koju cenu. Ni Sergej, a siguran sam ni Srbijanka, nemaju nameru i ideju da postanu “Vučić umesto Vučića” , i preuzmu vlast u Srbiji tako što će nastaviti da vladaju već poznatim manirom vladalaca sa ovih prostora. Veliki broj ljudi još uvek ne razume da je došlo vreme za promenu celokupnog društva i postojećeg sistema, a ne samo pojedinaca u kojima je ovaj sistem oličen.

    1. Dodje mi da se rasplačem od tuge?! Zar smo zaista ovoliko zaostali u hodu?! Do juče su bili „čuvari vatre“, Čeda i kompanija, potom su došli Boris i kursisti NATO-a, potom je „čuvar vatre“ bio Radulović, pa potom „Beli“ poznatiji „samo jako“, aa, evo, danas je to i ovaj gospodoin koji voli da „piša po tudjim grobovima“?!

  9. Zapanjujuće je da neko tog primitivnog, prostog, nepismenog, čoveka koji govori uličarski, čiji je koeficijent inteligencije očito jako nizak, koji se ponaša kao da je rastao u šumi i nije imao porodicu, može razmatrati za lidera. Koliko je ovo društvo propalo upravo govori podatak što je taj primitivan Sergej Trifunović izabran za predsednika političke partije, pa makar to bila i ta propala PSG, koja je svakako bila vučićeva podmetačina sa pudlicom Sašom Jankovićem. Sa Sergejem će biti cirkus partija. Još jedna podmetačina diktatora kako da poštenom i kulturnom svetu još više ogadi političko angažovanje !

    1. Mene više ništa ne čudi. Setite se samo prošlih izbora i histerije koja se na društvenim mrežama i u medijima digla oko novog „mesije“, koji se pojavio na belom konju?! Pojavio se „prvozvani Beli“. Genije koji će narod izbaviti iz svih problema, podići standard, barem do nivoa švedskog, i rešiti sva naša lična unutrašnja pitanja i probleme. Slogan, „SAMO JAKO“, bio je više nego idiotski ali, zar je to važno za ulicu? Tu je idiotizam katalizator i glavna pokretačka snaga. I šta se desilo? „Beli“ ih je namagarčio i vratio tamo gde i pripadaju odnosno, u „magareću klupu“. Ne znam da li se neko od tih „entuzijasta“, danas, stidi svoje gluposti, u šta čisto sumnjam. Da umemo da se stidimo, ispravljali bi svoje greške. I kolektivne i lične. Ovako, pojavio se jedan novi „jahač“ koji će samo uzjahati ovu trulu „srpsku kobilu“, mamuzati je neko vreme a onda otići u „istoriju“. Ili, preciznije, „bunjište istorije“. Uskom krugu nabedjenih intelektualaca, reći će, kako su mu namere bile genijalne ali da narod nije dobar što je u suštini sasvim tačno. Ponovo je „iskopan“ jedan „mesija“, koji će jednim hlebom, kao Isus Hristos, nahraniti narod. Neka nam je prijatno?! I sa srećom ?! .

    2. Lazare, neko je tako hteo. Vrlo dobro znaš koja sila vlada Srbijom. Ne mislim na Aleka, i on je samo pion.

  10. Sergej je hrabar obrazovan i pametan patriota i govori ono što mnogi misle a nisu u mogućnosti da kažu
    Podržavam ga od srca iz sve snage

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.