Sergej Trifunović: Kosovo niko ni pominjao nije

Predsednik Pokreta slobodnih građana za Danas o susretu Metjua Palmera i opozicije

Ostavite komentar


    1. Po čemu je PSG najbolja opcija?
      Jel po tome što je gdin Trifunović rekao da bi trebalo priznati Kosovo i kretati se put EU koja se raspada? To isto govore i vladajući te kao da su na istom pravcu.

    2. A ne PetrePP, upravo je obrnuto. Vučić nikada neće priznati Kosovo, iako je na tom obećanju došao na vlast, a neće jer zna da će bi ga posle odmah skinuli. Ali i zato što je on u duši antievropejac, tako da je on zapravo na liniji tih vaših, Jeremića, Obradovića, Đilasa, odnosno u tome su potpuno isti. PSG je prava proevropska opcija, opcija koja odgovara nama koji želimo da živimo u Srbiji koja je u Evropi.

  1. Nije ni premetio o čemu se priča jer bio prezauzet klopom. Izgleda da nije dobio epitet grebatora bez razloga lol

    1. Jeste li vi čitali tekst ili pretendujete da znate bolje od Trifunovića šta se tamo dešavalo?

  2. I ? Sta ste ‘teo sa ovim izletom u novine ? Da denuncirate druge a vama oreol borca za Kosovo ? Znamo vec jednog kalcificiranog prvoborca. Zadocnili ste za spomenicu. A da je seljoberski gaf, seljobarski je do dna kace. Steta za malo da vam se poveruje na pocetku. Dakle ne svadjam se , ne vredjam , nema razloga za cenzuru.

  3. E pa Sergije, znaju oni dobro da im je njihov Vucic postao ‘Helijumski Slon’, onoliki, a samo sto im iz ruku u Nebo nije odleteo (zajedno sa siptarskim priznanjem), … ukoliko ga ti i opoziciona ekipa svojim ucescem na izborima ne ‘privezete’, da njegovim americkim vlasnicima ne ‘odleti’.
    Cinjenica da si hteo da pricas o necem drugom sa njima, onako pun inatdzijskog bureka, dok se ocijukas sa prisutnim damama je po meni, skroz ohrabrujuce … !

  4. Koliko olako donosite sud o tome koje patriota a ko izdajnik. Sergej sigurno nije izdajnik, ali pošto nije loš političar nego uopšte i nije političar, može mnogo više da našteti, bezobzira što je on ima samo dobre namere.
    Politika uvek če koristiti takve kao on, koji govore iz čiste duše, pogotovo kada su spremni i kad kad da preteraju sa svojim izjavama.
    Istina je u mnogo mutnoj vodi, reči sa sigurnosču šja je šta, samo još više muti vodu.
    Sloboda govora, još više zatvara oči.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.