Sergej Trifunović uneo ozon u zagušljivu atmosferu

Ratko Božović, jedan od osnivača PSG-a, za Danas povodom dvogodišnjice od osnivanja tog pokreta

Ostavite komentar


  1. Ako je Sergej sa svim svojim prostaklukom osveženje,onda ovaj pokret nema budućnost.

    1. Sergej je trojanski konj Sns a….Bilo koji dripac sa ulice da stane pored Sergeja postao bi akademik…

      1. Probajte vi da stanete pored, upućeni ste dobro kako se postaje akademik…

    2. Mislim da je Sergej pogorsao ionako labilno politicko stanje u Srbiji.

    3. Taj ,,prostak“ vodi fondaciju koja je do sada spasila živote velikom broju dece u Srbiji, dece koja su za ovaj sistem bila otpisana! Ako ni zbog čega drugog, taj čovek zaslužuje poštovanje. Što se vokabulara tiče, bez premca najveća prostačina među javnim ličnostima u ovoj zemlji jeste njen predsednik, suviše bi prostora zauzelo nabrajanje primera njegovog nedoličnog ponašanja. Za razliku od Vučića, Trifunović se i u svojoj osnovnoj profesiji dokazao i ostvario, ne samo na ovim prostorima, već i u Holivudu, pretpostavljam da to i ne znate, jer očito pripadate onoj poulaciji kojoj je jedini izvor informisanja tv Pink, a od kulturnih sadržaja upražnjavate farmu, zadrugu , i ponekad Sarapu i Marića. Nova lica koja treba da pokrenu ovu zemlju, jesu ovakvi ljudi, profesionalno ostvareni, a ne bezlični karijeristi koji bez dana radnog staža zauzimaju ministarske fotelje, a posle toga i samu funkciju predsednika, da bi danas govorili kako će se praviti blesavi posle svih izgubljenih bitaka.

    4. Ako je Vučić mogao biti izabran za predsednika republike, onda u ovoj zemlji svako može biti sve.
      Nema intelektualca i stručnjaka u Srbiji za kojeg Vučić nije rekao da govori gluposti, ako ne ponavlja njegove fraze, a izjava “ sto za jednoga“ je najbahatije što se može zamisliti.

  2. penzionerka sam i ovaj covek he zaista pravo osvezenje, pogotovu za nas starije koji smo izgubili poverenje u predsednika drzave

    1. Draga Olga ubedjen sam da učtivost i poštovanje nije Vam jača strana ili bolje reći nepoznanica …Zato bi Vas rado opsovao kako bi dotakao vaše moždane vijuge ako ih imate…

    1. To je ta navijačka estetila koju delite sa vašim „pristojnim“ idolom Vučkom,koji dlaku menja ali ćud nikada. Licemerje kao estetika.

  3. Ratku Božoviću je vreme za penziju: znate ono kada postanete slabi na mladost, pa samo mladostm mladost.

    Žal za mladost, što i ja osecam (da se ne varamo) nije ni malo dovoljna da od ovog glumca napravi odgovornu osobu. Pa, pozorišta otkazuju predstave, jer se Sergej uspava, jede sendvič u avionu i ogrizak spusti na sedište pored, a ne da stjuardesi… kada obelodani spisak ljudi koji ne plaćaju mobilne kao povlašćeni klijenti obelodani samo spisak političkih protivnika, a imena svoja prijatelja krije da im se „ne bi usrao u život“.

    Ratka Božovića u penziju, a građanima vratite ozbilnog i odgovornog čoveka kao što je bio Saša Janković.

    1. Radio Mileva…da ti se dalmatinski obratim….U SRIDU !!!! Tacno od slova do slova!!!

  4. Tako je. Sergej Trifunović je jedno potpuno novo lice, koji podržava novi sistem vrednosti, koje su kompatibilne sa anglosaksonskim prema kojima su Srbi i Srbija oduvek bili orjentisani.
    I što nije nebitno, Sergej Trifunovic je autohtoni Srbin,čiji su koreni iz jagodinskog kraja, odrastao u BIH, u Mostaru, sto će ubuduce biti prostor na kome u najvećem broju obitavaju Srbi, i Srbi koji su raznim akulturacijama prromenili veru, ali ne i korene.
    I možda najvažnije Sergej Trifunović je obrazovan čovek, popularni glumac, koji perfektno govori, čita i piše na engleskom jeziku.
    I proamerički je orjentisan.

    1. Dejane Stanojlovicu toliko reči a ništa napisati moram priznati da je umetnost!!

  5. Po svemu sudeći i Božović pretenduje za neku dobru poziciju u imaginarnoj vladi, jer ovo što priča nema blage veze sa realnošću, pa čak ni sa naukom koja se zove sociologija!!!!. Badava pokušava Sergeja da izvuče iz provalije u kojoj je duboko zaglibio, jer i mi ostali građani koji nismo pristalice PSG, a ne pripadamo nikome, imamo svoje mišljenje i to mnogo realnije i argumentovanije od njegovo.

  6. Pozdrav tupadžijama.
    Sergej je za ovu našu političku scenu institucija.
    Kad samo vidim Vesića.Malog picoustog predsednika i ostale mislim da bi i pokojni Ekrem Jevrić pametnije radio.

    1. To poredjenje sa rahmetli Ekremom Jevricem ne ide sa Vuckom…Jer pored ovakve opozicije i Ekrem bi vladao sa Ikbalom bar 30 g.

    2. Sretejne Stevanovicu…Odlično napisano šteta što ne odgovara istini…ali koga interesuje istina???

  7. Zbog Sergeja Trifunovica „PSG“ imace ponovo moj glas a i eventualno i angazovanje u toku izbora ( postenih izbora ) imam iskustva u birackim odborima jos od prvih visestranackih izbora 1990. godine.

    1. Vladane Vladane ne interesuje tebe pošteni izbori nego dnevnice u tim odborima.Kad imas toliko iskustva a i dalje se guraš..

  8. Svi ovi koji su spremni samo da kritikuju gradjane ili političare koji se bore da se ovo sadašnje zlo zaustavi treba da se zanisle kome ovakve kritike pomažu i koliko one usporavaju ionako neravnopravnu borbu protiv moćnika koji su se dočepali vlasi, televizije i novca …i sada divljaju našom zemljom i uništavaju naše živote..Treba podržati svakog ko je spreman da se suprostavi ovom ludilu pa makar to bila Marija LaPen ili Vedrana Rudin …Sergej nema rečnik niti adekvatne klasifikacije da vodi zemlju ali kao Predsednik jedne partije može da pomogne da se ova kriminalna tvorevina od vlasti svrgne i skloni iz naših života koji biše i nije život nego mentalno i fizičko uištavanje jedne nacije…

    1. Miksa, poleteli su kao muve bez glave cim su videli Sergeja a naslov kaze bezite kontaminacija!

    2. Moguce da je gospodin sa namerom poslao skrivenu poruku, uzimajuci u obzir smrtonosno dejstvo ozona kada dodje u kontakt sa ljudskim plućima. Zabrinjavajuće je da od 33 komentatora na ovu vest samo 2 (Miksa&Katarina) imaju dovoljno osnovnog obrazovanja da znaju svojstva ozona.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.