Server: Ključna volja Vučića i Tačija

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Od dijaloga nema nista dokle god Albanci imaju podrsku EU za ovakva ponasanja, krsenje ljudskih prava i mnogih zakona.

  2. Amerikanci su naslinim putem pre skoro 20 godina, namutnuli trenutno protivpravno stanje na KiM, i ovakvim licemernim izjavama samo jos vise produbljuju problem .

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Miletić: Zvaničnici EU neće ispraviti premijerku kad javno govori neistine 7

Miletić: Zvaničnici EU neće ispraviti premijerku kad javno govori neistine

Premijerkino prenaglašavanje napretka Srbije na putu ka Evropskoj uniji je još jedna vrsta alibija za zastoj u evropskim integracijama koji možemo očekivati u narednom periodu, mišljenja je Sofija Popović, saradnica European Western Balkans. Za Gorana Miletića, programskog direktora Civil Rights Defendersa, izjave Ane Brnabić u Briselu, pre dva dana, o tome kako Srbija nikada brže nije napredovala u procesu pridruživanja, nisu istinite, jer, kako kaže, činjenica je da Srbija nikada nije išla dovoljno brzo prema EU.

Naslovna strana

27. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.