Server: Nije mudra Dačićeva izjava o podršci Trampu

Ostavite komentar


  1. Koliko se sećam albanci su direktno podržavali Hilari Klinton kada su bili izbori 2016 u SAD pa ništa. Server je albanski lobista i licemer. Najbolje bi bilo ništa da ne radimo i da damo državu drugima. To bi volele sve NVO, žene u crnom i ostali. Naravno nećete objaviti komentar?

    1. Vidis da su tvoj komentar odobrili!A sto se tice izjave Dacica i Dodika da ce da podrze izbore Trampa na izborima,to cemo da platimo kada Tramp nebude presdnik.Nijedan politicar negovori javno koga ce da podrze osim Dacic i Dodik!

      1. Koliki buzdovan moraš da budeš da kao Ministar inostranih poslova javno podržavam jednog predsedničkog kandidata u Americi!? Mislim da je to pre svega stvar političke nekulture ali i gluposti podržavati (kao prdavac zemlja) jednog kandidata u dvostranačkom političkom sistemu jedne od najvećih sila na svetu…

    2. Pa sada bolje je raditi nista, nego raditi gluposti. Dacic je diplomata, kao sto sam ja balerina. I njegov voljeni sef Milosevic je napravio fatalnu gresku ne primajuci americkog ambasadora, pa smo to krvavo platili. Kao Srbin, Americki drzavljanin, mogu samo da vam kazem, da nas bas mnogo briga sta Dacic I Vucic misle, zato smo I otisli iz zemlje. Oni predstavljaju samo naprednjacke I nikoga vise, a mi to nismo.

  2. Da je gospodin Server strucnjak za balkanska pitanja znao bi da su ovde na vlasti neuracunljive osobe od kojih se moze svasta ocekivati.

    1. А Вучић код Клинтона усред кампање 2016.?
      Тада се по свим медијима спиновало о неком економском интересу,привреди и осталим лажима.
      Србија ће увек сметати Америма јер нисмо као народ прихватили да им будемо тоалет папир(за већину политичара то не важи).

  3. Lepo i pametno govori g.Server, ali reči „Dačić“ i „mudro“ prosto ne idu u istu rečenicu!

  4. Дачићева подршка није мудра. Американци то раде мудрије – бомбардују

      1. Šta se desilo u Jasenovcu, kakvo je to „cveće“ nabavljao Špegelj i za koga? Ko je i zašto „žrtvovao mir za Bosnu“? Ko je 1941-ve u Zagrebu dočekao fašiste sa cvećem? Izgleda da stvari nisu baš toliko „jednostavne“…

  5. Cudno je da u nasim novinama nema nikakvih vesti o onome sta se desava trenutno u SAD…
    Nista se nije pisalo ni o dogadjajima u Vatikanu.
    Da li je moguce da je nezavisno novinarstvo mrtvo?
    Mislim da je Dacic napravio dobar potez, najzad, bar jednom!

    1. Ajde molim te informisi me ti sta se to desava ovde u Americi. Vidim da cuveni Srpski eksperti za sve nikada ne spavaju, samo nikako da srede sopstvenu zemlju. Mnogo je lakse kafansko prepucavanje uz deset sa lukom I belo preseceno nego zasukati rukave ili izaci na ulicu I rasterati ove stetocine s vlasti. Dacic ne prestaje da pravi gluposti, jer ni najmanje ne razume kako funkcionise Americka spoljna politika.

      1. @srdjan pesic

        Ako se vec toliko razumes u americku spoljnu politiku a i sire, sto se ne aktiviras? Sto ne uradis nesto konkretno za dobrobit Srbije do koje ti je kao stalo? Sta te sprecava? Ili ti je ipak maksimum pisanje jalovih, demagoskih komentara i pateticno samohvalisanje?

  6. Dripac iz 90tih, ministar ino poslova koji ne govori nijedan jezik, satorska pevaljka u politici. Dozvolili smo da nas najgori predstavljaju.

  7. A kako Server komentarise svecani docek za Hilari Klinton i Olbrajtovu od strane Albanaca pre koji mesec? Podizanje „spomenika“ Olbrajtovoj, ranije Klintonu, nabacivanje poslova Klarku ili to sto on i slicni „strucnjaci“, pripadnici drustvanceta okupljenog oko Klintona lobiraju za Albance? Da li ce to ostaviti posledice za Albance ako ponovo pobedi Tramp?

  8. Pa naravno da će podrzati Trump a koji ne da je toliko već pomogao Srbiji da ne nabrajam sada….

    Možda je sada tu osokolio Kosovo da uvele 100tne takse kojima ni EU ne može ništa ali nije niko bezgrešan.

    Trump je veći Srbin od Ere Ojdanića

  9. Nismo čuli komentar kada je ovaj pametni podrzao Klintonovu ,još se nama hvalio kako je doneo mudru odluku. Novac naš što im je dao ni ne spominjem. To su naši mudri političari.

  10. „Dačić je dodao da su to isto uradili Albanci“
    Dačić nije dodao, a mogao je “ Meni mudraci služe za uzor, ja učim od njih i radim sve što i oni rade, mada ne moram;
    jer ja sam mudrac, al nisam Albanac.“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.