Server predložio svoj non-pejper za Zapadni Balkan

Ostavite komentar


  1. Objavite moj komentar jer se vas administrator ne razlikuje puno od onog u vecernjim novostima..Neka vam primer bude recimo zagrebacki Vecernji list gde su cenzure minimalne.

  2. Zasto ovoliko prostora dajete ovoj osobi? Ne shvatam. Ova osoba bi volela da ne postojimo. I,to uopste nije moje subjektivno misljenje. Zaboravite ga malo,ignorisite ga. Dosadno je

    1. Gosoodinu Serveru hvala na javno iznešenim stavovima i predlozima,svakom u Srbiji, a pogotovu nešto pismenijem čoveku je posle ovakvih stavova ,jasno da potpuna suprotnost njima,je jedini mogući put.

  3. Pa vi tražite da „podržimo Danas“, a sami podržavate cenzuru najcrnjeg boljševičkog tipa! To što Dražin administrator/cenzor ne objavljuje komentare koji itekako odudaraju od mišljenja ovog političkog dinosaurusa, ne znači da takva mišljenja ne postoje i to većinski u Srbiji! Svako dobro vam želim!

  4. Puna podrska profesoru Serveru!Ove njegove ideje su kljuc resenja za Balkan!

    1. Ove njegove ideje su ključ za nepravedno rješenje za Balkan, po kojem svi dobijaju sve, osim Srba. Albanci imaju dvije albanske države, Hrvati i Crnogorci takođe, kao i Bošnjaci koji Serverovim „reformama“ stiču dominantan položaj u BiH, a Srbi i Hrvati su svedeni na nivo nacionalnih manjina. Interesuje me zašto sva „rješenja za Balkan“ podrazumjevaju da Srbi moraju biti na gubitku.

  5. Već poznato. Bez pravednog rešenja nema dugotrajnog mira, samo privremenog, koji se sprovodi uz pomoć sile. To se najbolje vidi na primeru bliskog istoka, i Balkana.

  6. Nezavisno KiM.. MOGU DA SANJAJU!
    Turci su bili 500. godina, neka budu i ONI, ali kad-tad.. neće SAD vladati doveka.
    Samo da nema našeg potpisa.
    Ko će da se odrekne duhovnog zarad materijalnog??? Većina neće!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.