Šešelj: Zabraniti podmićivanje građana u predizbornoj kampanji

Poslanici na početku sednice Skupštine Srbije postavljali pitanja

Ostavite komentar


  1. Seki, … a sta bi sa „Kada mi dodjemo na vlast, vekna hleba u Srbiji ce da kosta 1 dinar!“, iz prve polovine devedesetih? Hag izgleda menja ljude, pogotovu kada se zaljube u sopstveno ‘politicko potomstvo’?!

  2. Sve sto danas ne valja u zemlji mozemo zahvaliti tebi,tvoji i tebi slicni su na vlasti.

  3. Ko o cemu vojnik o skracenju a kurva o postenju. Upravo „patent“ Seseljevih radikala a danas Vucicevih naprednjaka, bilo je potkupljivanje devedesetih kada su bili najmocniji tzv omiljeni Milosevicevi opozicionari. Tada su sirotinji delili cuvene „SRS pakete“ u kojima se nalazila sardina, narezak, secer, so, brasno, zejtin…, a danas su malo vise evoluirali pa naprdnjaci ( klonirani radikali ) u SNS pakete dele pored pasteta sa Vucicevim likom ( sto je za svaku pohvalu a na stetu svinja ) nego i radna mesta u lokalnim samoupravama i Javnim preduzecima. Sve je to posledica ovog danasnjeg kolapsa koji Srbija prezivljava jer na vlast su dosli totali kreteni, dunsteri i nepismene neradje. Podmititi se moze samo onaj koji nema sopstveni obraz i cast, fukare i olosa koji bi i sopstveno dete „prodali“ ima svuda i bice ih, pogotovo u Srbiji ovakvoj jadnoj i bednoj u svakom pogledu.

  4. Skretanje paznje sa cinjenice da se najvise glasova kupi zastrasivanjem – uglavnom zbog posla i pritiska nadleznih i u javnim i privatnim firmama koje isto tako zavise od dobre volje mocnika.
    Srbija je zemlja straha nazalost i dok se to ne promeni nece biti demokratskih izbora.

  5. Zasto Vlada u pregovorima oko izbornih uslova „zanemaruje najvecu opozicionu stranku,Srpsku radikalnu stranku“.Pa zato sto je Vucic nedavno izjavio:“Mi u Srpskoj radikalnoj stranci“.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.