Šešeljeva provokacija može izazvati „varnice“

Kako najnoviji verbalni incident funkcionera SRS utiče na srpsko-hrvatske odnose

Ostavite komentar


  1. Da smo mozda posle 45. tako „provocirali“ zbog Jasenovca, mozda ne bi imali 71, 91.

    1. Meni je drago sto ima ovih Seselja. Sve dok je njih niti ce Srbija biti drzava, niti ce postojati mira i slobode. O razvoju netreba ni pricati to je utopija. Samo sva je sreca sto Srbi mogu bjezati za Jevropu a u SESELJISTANU neka zivi ko mora i ko ima interesa….

  2. Da, samo Plenkoviceva provokacija ne moze izazvati nista. Pa ko jos pametan u ovo da vam veruje???

  3. Tata je uspeo da ogadi ljudima u Srbiji rodoljublje, javnu stvar pa i sam život, a evo i naslednik bi da nastavi tatin projekat potpune kontaminacije duha, sreća pa ovaj nema toliki fašistički potencijal, prazna imitacija, mada znam jednog koji je bio tatin imitator pa je pravazišao učitelja, nikad se ne zna

  4. Najuspesniji hrvatski projekat u Srbiji je Seselj. On sam je hrvat i nametnut je Srbima kao „srpski patriota“ sa ciljem da obesmisli i unisti patriotski pokret kod Srba. Na zalost uspeo je svojevremeno i da zavede odredjen broj iskrenih patriota svojom demagogijom, a danas kad neko pokusa da prica o patriotizmu odmah ga proglasavaju za sovinistu i „seseljevca“ da bi ga diskreditovali. Iz te skole radikalskih laznih patriota izasao je i sadasnji demagog na vlasti, koji sve otvorenije pokazuje da je zapravo i on i citava ta radikalsko naprednjacka bulumenta ustvari banda izdajnika i lazova.

  5. Gde je Seselj branio Srbe tu ih vise nema.Ne daj boze da te Seselj brani.

  6. Vojska RS je svojevremeno zaplenila arhivu UDBE iz koje se vidi, da je Šešelj saradnik Hrvatske UDBE, koja ga je početkom devedesetih poslala u Srbiju da bi je kompromitovao. To je izjavila Biljana Plavšić na RTS-u, dok je bio slobodan, odnosno dok ga nisu preuzeli Šešeljevi učenici.

  7. Koji kompletni idiot je mogao da posalje ovoga tamo ,zar nam je malo bruke od ovoga starca, jer sve sto je uradio obilo nam se o glavu a sad jos i junior da dovrsi zapoceto.

Ostavite komentar


Politika

EU kao Vučićev "bankomat" 10

EU kao Vučićev „bankomat“

Tema Mosta Radija Slobodna Evropa bila je kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uspeva da dve godine nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - jednoj zapadnoj, drugoj ruskoj i kineskoj.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.