Šib: Pozdravljamo dijalog vlasti i opozicije, bojkot nije dobar

Ostavite komentar


  1. NIJE DOBAR rezim kojem se jedino bojkotom, strajkom gladju i slicnim mehanizmima moze saopstiti sopstveno misljenje, gospodine Sibe.
    Ako to misljenje NIJE PO VOLJI jedinog vodje.

  2. Gospodin bi mogao prvo da unapredi rad ambasade kojom rukovodi. Tamo kada hocete da dopunite predmet za vizu sacedkaju vas neki ovdasnji ljudi zaposleni na obezbedjenju koji se ponasaju bahato ako das u npr. funkcioneri SPS a ne radnici obezbedjenja ambasade. Onda date te papire nekom a da ne znate ni kome i ne doboijete potvrdu da ste dopunili predmet. Ambasadu ne mozete da kontaktirate nikako osim emailom dok je predmet u obradi a rokovi za obradu ne postoje!!! Odgovori mejlom budu i vrlo cudni. Tako da i nije cudno da Nemacka dministracija ima puno razumevanje za ovdasnji rezim.

  3. Bojkot izbora po svaku cenu! Bojkot parlamenta jer se samim tim narod ograđuje od diktatora, koji će i zvanično priznati Kosovo za državu. E onda će završtiti svoju karijeru. Samo ne u Argentini nego na Terazijama.

  4. ćutali ste godinama dok je diktator uništavao demokratske institucije u srbiji a sada ste se setili da pričate o tome. i pri tome opet veći pritisak ide ka opoziciji u vašim izjavama nego po glavnom problemu u srbiji, vašem miljeniku prvorođenom.

  5. Ko je vas ovlastio da se mesate u unutrasnje stvari „suverene i nezavisne drzave“ Srbije, vasa ekselencijo Herr Thomas Schib ?

  6. Sad je jasno ko je naručio “okrugli sto”. Nažalost , umesto da to bude test koji treba da odredi koja se varijanta igra dalje , izgleda da je to ( očajnički) napor Nemačke , da spase ( jednu od brojnih u Evropi) stabilnu autokratiju , jer im takve države služe kao poslednji resurs za spas arogantne nemačke industrije, od Kine !
    No , izgleda da su se preigrali- umesto da stvore prostor demokratije , slobode i rada ( pa time i zarada i trošenja) , stvorili su profašističke režme! Koji se u svojoj sve većoj gladi , sad okreću istoku! A tamo , do Pacifika , sve same autokrate !
    I tako, opet će anglikanci morati da (bombama?) spasavaju Evropu od sopstvenig licemerja . Jer , kad trpaš sva g….a pod svoj prozor , mora kad tad da zasmrdi !

  7. Dodjite Vi exelencijo da zivite u ovakvom politickom okruzenju, jedno dve godine i pokusajte za to vreme da ostvarite ona „ljudska prava“ koja imate u Dojcland!! Tek tada nam savetujte sta je dobro (za nas) a sta nije !!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.