Božović: Silvana Arsović puštena iz pritvora

Ostavite komentar


  1. Supruga Milena cuti? Dok se drugi bore za istinu o ubistvu….zalosno…“radi kulturu“ kod Ane Brnabic…umesto da svaki dan place ispred Vlade RS.

    1. A, šta biste Vi hteli? Da mučeničku smrt svoga muža stavi na oltar navodnih opozicionara, čiji se opozicioni rad ogleda samo u tome, ko više mrzi Vučića ili neke druge ličnosti iz oligarhije na vlasti?! Sada bi i nju trebali da zloupotrebimo kao roditelje onih vojnika koje su ubili strani lovci na ucene odnosno. lovci na ucenjenu glavu Ratka Mladića ili, kao pojedinci koji bi za bombardovanje RTS-a „sekli glave“ onima koje ideološki ne podnose? Zar neko može biti toliko malouman i mizeran pa da poveruje kako bi Milena Ivanović trgovala smrću svoga supruga menjajući ga za posao u nekom ministarstvu?! A zašto bi plakala ispred Vlade RS? Vi verovatno imate nekih saznanja, koja ste dužni da podelite sa istražnim organima Republike Srbije ili, ako Vam je draže, sa istražnim organima na Kosovu i Metohiji?! Zašto jasno ne obelodanite ko je ubio Olivera Ivanovića?! Verovatno imate argumente tipične za srpsku intelektualno-moralnu sirotinju tipa, „pa to svi znaju“?

      1. ZoraneeeNE! Taman posla da znam ko je ubio Olivera…samo ocekujem da supruga pok. Olivera javno pita,obzirom da je pok. Oliver bio javna licnos, ko joj je ubio supruga? To zelimo da saznamo….Znate sta je rekla dan posle ubistva? Necu Vam reci…pronadjite na google-u…i zasto je prestala njena „istraga“. Uvazam Vas komentar…onako, human je i hriscanski…

        1. Da li Vi zaista verujete u sva ona naklapanja koja prenosi štampa i takozvana opozicija, koja bi ovo ubistvo, bez ikakvih skrupula, najradije natovarila onima koji nisu izašli ispod istog ideološkog ili partijskog šinjela. Da li Vama zaista nije jasno da se ovakvim naklapanjima zatire trag stvarnim ubicama koje više niko i nikada neće pronaći? Zar već nismo imali slične slučajeve u prošlosti. „Svi su znali“ ko su ubice a slučajevi su decenijama nerešeni. A, koga to da pita gospodja Ivanović, što je u vezi istrage ubistva njenog supruga? Srpske „dobrotvore“, poput Tačija i Haradinaja? Da pozove albansku policiju, koja je poznata po efikasnosti s obzirom koliko je ubistava, u kojima su žrtve Srbi, već rešila? Dobro znate da je srpskim istražnim organima onemogućen rad na Kosovu i Metohiji. Valjda ne očekujete da neko odavde reši slučaj koji se desio u Kosovskoj Mitrovici? Možda postoje pokušaji ali, ubice su očito iz iste one škole koja je pobila desetak hiljada Srba a da niko za to nije odgovarao. Ovo je tipična likvidacija izvedena arnautskom rukom. Oliver Ivanović je ležao u zatvoru 4 godine i nije shvatio da mu time poručuju da beži. On je likvidiran a porodica se ipak iselila. Tako se dole rešavaju „problemi“ sa Srbima. Ako nikada niste živeli medju Albancima, nemojte da komentarišete iz perspektive jednog dokonog Srbina. Ta perspektiva je isuviše neobavezna i neodgovorna. Dole ljudi gube živote dok ovde pojedinci, poput lešinara, gledaju da se okoriste od njihove nesreće.

  2. Sve je ovo režija šiptarskih zvaničnika, a srpski građani trpe nesposobnost Eu da ih spreči u njihovom necivilizacijskom ponašanju.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.