Škoro: Janković nikada nije spominjao zahteve stranih ambasadora 1Foto: FoNet/ Zoran Mrdja

Nikada ni u jednoj prilici dok sam bio u PSG i jedan od njegovih najbližih saradnika, Saša Janković nije pomenuo bilo šta o zahtevima stranih ambasadora, stanju Vučićevog srca, a još manje o bilo kakvim razgovorima sa Šapićem”, kaže za Danas Srđan Škoro,novinar i bivši član PSG.

Napominje da ono što je Janković, pred više svedoka spominjao je da se Dragan Đilas sastaje redovno na jednoj novobeogradskoj pumpi sa Andrejem Vučićem.

” To mu nije smetalo, da pošto sam istupio kao i mnogi drugi iz PSG, da sa Đilasom zajedno izađe na beogradske izbore”, napominje Škoro.

Prema njegovim rečima interesantno je da Saša Janković izlazi sa ovom pričom u trenutku kad je Angela Merkel pružila bezrezervnu podršku Vučiću i Rio Tintu.

“Vučićevim biračima je itekako dobro legla kao neka vrsta obloge, priča o tome da ga stranci ne vole i da hoće da ga eliminišu. Posebno u kontekstu pregovora sa opozicijom uz međunarodno posredovanje za fer i slobodne izbore”, objašnjava sagovornik Danasa.

ističe i da ako se svemu tome doda da se prethodni podcast bavio ženskim orgazmom, onda je valjda Jankovićev kardio pristup Vučićevom srcu logičan nastavak.

Gostujući u podcastu Snaga uma, Saša Janković je govorio o „svemu što je naučio o ljudskoj prirodi tokom bavljenja politikom“ i podigao veliku prašinu ovim gostovanjem. Između ostalog, Jaković je rekao da je trpeo jedan vid pritisaka sa raznih strana da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i u nekom trenutku došao na njegovo mesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari