Skupština grada Smedereva odložena zbog nedostatka kvoruma vladajuće SNS

Ostavite komentar


  1. SNS puca po svim savovima. Dovoljno je bilo dabas vudeti Vucica se, kako u nedostatku podrske koju je od Angele i Engleza imao do pre pola godine, vraca u staru radikalsku formu. Bilo me je stid sto je predsednik drzave u kojoj cu ziveti jos dva tri meseca.

  2. E, pa moji dragi smederevci znate onu narodnu: kako seješ, tako ćeš i žeti, ili, šta si skuvao to kusaš. Bili su izbori i kao i drugde po Srbiji bili smo neozbiljni, neodgovorni, nerazumni, ………… prema sebi, a što je još tragičnije i prema svojim pokoljenjima, i na taj način dali vlast i poverenje nekima koji su dobili 1/4 glasova od ukupnog glasačkog tela i sada oni ovako tretiraju ostalih 3/4 građana (većina). I, čemu sada čuđenje? Od naknadne pameti slaba vajda.

Ostavite komentar


Politika

Šta Evropska komisija kaže o rudarenju litijuma u Srbiji? 10

Šta Evropska komisija kaže o rudarenju litijuma u Srbiji?

Povodom najnovijih tvrdnji londonskog lista Fajnenšel tajms o mogućem otvaranju rudnika litijuma u Srbiji, uz uključivanje Evropske unije, Johana Bernsel, potparolka Evropske komisije za unutrašnje tržište, kaže za European Western Balkans da EU ostaje posvećena ulasku u strateško partnerstvo o kritičnim sirovinama sa Srbijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.